Nieuwe iPad vandaag afgeprijsd naar 444 euro bij Media Markt

De nieuwe iPad kost vandaag slechts 444 euro bij Media Markt, in plaats van de gebruikelijke 479 euro. De actie geldt alleen vandaag bij de webshop en alle filialen van Media Markt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Media MarktBen je van plan om een nieuwe iPad te kopen, dan is het misschien een idee om dat vandaag bij Media Markt te doen. De winkel verkoopt alleen vandaag het goedkoopste model van de derde generatie iPad namelijk voor 444 euro. De actie geldt voor de webshop van de Media Markt en alle winkelfilialen.

Het aangeboden 16 GB-model wordt normaal verkocht voor 479 euro. Door gebruik te maken van de actie bespaar je daardoor 35 euro. De actie geldt de rest van de dag, wat betekent dat je na vrijdag 17 augustus niet meer dezelfde aanbieding in de winkel kunt verwachten.

De aanbieding lijkt alleen te slaan op het goedkoopste iPad-model, maar in de webwinkel van Media Markt staan andere iPad-modellen ook voor een iets lager bedrag te koop. Zo kost de nieuwe iPad met 32 GB aan opslagruimte 559 euro, terwijl Apple deze verkoopt voor 579 euro. Er zijn nog meer Apple-producten afgeprijsd bij MediaMarkt, zoals een iPod touch vanaf 149 euro en een iMac vanaf 999 euro.

Zoals in de reacties aangegeven is de aanbieding van Dixons nog iets voordeliger. Dixons heeft vandaag en morgen de Nieuwe iPad 16GB Wi-Fi in de aanbieding voor €439 – een korting van €40,- op de normale prijs van €479,-.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2012, 18:50
Categorie Apple
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.