Nieuwe iOS 7-programmeercursus van Stanford beschikbaar

Via iTunes U kun je de nieuwste iOS 7 programmeercursus van Stanford University. Leer iPhone- en iPad-apps maken!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

stanford apps ontwikkelenWie apps wil leren programmeren voor iPhone en iPad kan al jarenlang terecht bij de uitstekende cursus van Stanford University. De eerste edities van deze cursus werd meer dan een miljoen keer gedownload en in de jaren daarna volgden miljoenen anderen de cursus, waaronder iPhoneclub-lezer Michael Teeuw. De gratis cursus in iTunes U is voor iedereen te volgen en is nu aangepast voor iOS 7.

In 18 lessen leer je apps maken voor iOS 7 in lessen die per stuk iets meer dan een uur duren. Bij elke les vind je bovendien de presentatieslides en bijbehorende materialen in PDF-formaat.

Het programmeren in Objective-C komt aanbod, werken met de objectgeoriënteerde database-API, multithreading en geheugenbeheer. Ben je al wat vertrouwd met programmeren, dan kun je meteen aan de slag met deze vijfde editie van de cursus. Laat je niet ontmoedigen door het gebruik van Comic Sans. De cursus is te volgen via iTunes op de desktop of via de iTunes U-app.

Downloaden en abonneren kan hier: Developing iOS 7 Apps for iPhone and iPad

stanford-cs193p

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2014, 12:26
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, programmeren

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.