Reacties voor: Nieuwe Apple Store bij WTC opent op 16 augustus

Apple opent in Manhattan een nieuwe Apple Store, in de openbaar vervoer-hub van het nieuwe WTC. Opnieuw een mooie locatie om te bezoeken als je Apple-fan bent en in New York moet zijn.
Lees het complete artikel → Nieuwe Apple Store bij WTC opent op 16 augustus
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Lijkt wel een pokemon, goed dat apple er zo snel op inspeelt.

  2. Apart maar tof gebouw, vorig jaar nog in aanbouw gezien.

  3. Het gebouw viel me afgelopen oktober al op, maar had toen nog geen idee wat het zou worden.

  4. Vorige jaar augustus werd er nog hard aan gewerkt, de eerste week van september dit jaar ga ik er weer heen en ga er zeker heen ! Ziet er heel mooi uit.

  5. Al mooi en wel maar ik krijg de laatste paar jaar meer de indruk dat Apple zijn(ons) geld in extreem dure design stores steekt dan dat ze het gebruiken om te innoveren en nieuwe generaties Apple producten te voorzien van een knal nieuw design(de iPhone 7 zijn uiterlijk is daar al een goed voorbeeld van hoe het niet moet). Apple is helemaal de weg kwijt! Dit is je reinste machtsvertoning. 4 miljard voor een store in een stad waar ze stores genoeg hebben terwijl België en Nederland samen het met 4 winkels moeten doen is voor mij klinkklare onzin. Nu dat ik besef waar het geld op de Apple producten dat ik de afgelopen 10 jaar heb gekocht naartoe gaat en ik al zeker geen wauw gevoel heb met die iPhone 7(+) ben ik zwaar aan’t overwegen om geen Apple producten meer te kopen.

  6. Ben er vorige maand nog geweest. Indrukkend gebouw, viel mij zelfs sneller op dan de enorme One World Trade Center toren die ertegenover staat 🙂

  7. Origineel geplaatst door Justin w
    Lijkt wel een pokemon, goed dat apple er zo snel op inspeelt.

    😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.