Apple toont nieuwe Apple Music-reclame tijdens Emmy’s

Apple heeft tijdens de Emmy's een nieuwe reclame voor Apple Music getoond. De nieuwe advertentie is geregisseerd door de maker van Selma.

Apple Music reclameAfgelopen nacht hebben de Emmy’s plaatsgevonden – het jaarlijkse awardfeest voor de beste tv-programma’s. Tijdens dit evenement heeft Apple ook een gloednieuwe reclame voor Apple Music gedebuteerd met actrices Taraji P. Henson, Kerry Washigton en zangeres Mary J. Blige in de hoofdrol.


De nieuwe reclame voor Apple Music gooit het over een totaal andere boeg. Weg zijn de strak gemonteerde shots van fraaie omgevingen, met één overkoepelende soundtrack op de achtergrond. Apple heeft ditmaal gekozen voor een menselijke setting, waarbij je de twee actrices en zangeres samen op de bank ziet praten over mixtapes. Iets dat volgens Blige ook in Apple Music zit, in de vorm van afspeellijsten.


Video niet zichtbaar? Probeer het op Twitter.

De nieuwe advertentie voor Apple Music is gemaakt door Ava Duvernay, regisseur van de veelgeprezen film Selma. Deze week verschijnen er nog een aantal Apple Music-reclames van haar hand.

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 september 2015 om 7:45
Onderwerp
Categorie
Diensten

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.