Apple Music reclame

Apple toont nieuwe Apple Music-reclame tijdens Emmy’s

Apple heeft tijdens de Emmy's een nieuwe reclame voor Apple Music getoond. De nieuwe advertentie is geregisseerd door de maker van Selma.

Apple Music reclameAfgelopen nacht hebben de Emmy’s plaatsgevonden – het jaarlijkse awardfeest voor de beste tv-programma’s. Tijdens dit evenement heeft Apple ook een gloednieuwe reclame voor Apple Music gedebuteerd met actrices Taraji P. Henson, Kerry Washigton en zangeres Mary J. Blige in de hoofdrol.

De nieuwe reclame voor Apple Music gooit het over een totaal andere boeg. Weg zijn de strak gemonteerde shots van fraaie omgevingen, met één overkoepelende soundtrack op de achtergrond. Apple heeft ditmaal gekozen voor een menselijke setting, waarbij je de twee actrices en zangeres samen op de bank ziet praten over mixtapes. Iets dat volgens Blige ook in Apple Music zit, in de vorm van afspeellijsten.


Video niet zichtbaar? Probeer het op Twitter.

De nieuwe advertentie voor Apple Music is gemaakt door Ava Duvernay, regisseur van de veelgeprezen film Selma. Deze week verschijnen er nog een aantal Apple Music-reclames van haar hand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2015, 7:45
Categorie Diensten
Onderwerp apple music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.