Reacties voor: ‘Nieuwe 4-inch iPhone komt toch begin 2016’

Bekende analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities beweert dat Apple begin volgend jaar een nieuwe 4-inch iPhone op de markt gaat brengen. Ook denkt hij dat de iPhone 7 Plus 3GB aan RAM krijgt.
Lees het complete artikel β†’ ‘Nieuwe 4-inch iPhone komt toch begin 2016’
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Eindelijk een 4-inch!!! Vind het scherm van mijn 6 mooi, maar om te gebruiken toch nog altijd niet prettig genoeg. Laat maar komen!

  2. Natuurlijk mooi dat Apple de hardware in haar telefoons steeds verbetert. Wat ik niet kan begrijpen is dat Apple jaren heeft gezworen voor haar kleine formaat smartphones. Nu hebben ze de stap gezet naar een grotere Γ©n nog grotere. Dat is ook nog prima. Maar om dan het grootste toestel uit te rusten met de betere hardware gaat mij wel wat ver. Dit hebben ze ook al gedaan met de iPhone 6(s) (plus) met betrekking tot de camera (optische beeldstabilisatie). Rust de iPhone 6(s) en de iPhone 7 ook gewoon met dezelfde hardware uit. Vergroot desnoods de batterij als er bij de plus versie zoveel ruimte overblijft.

  3. Maar waarom de 4 inch dan weer achterhaalde specs meegeven? %$#$!! daar ben ik niet blij mee.

  4. iPhone 7 moet echt iets vernieuwends in zitten voor dan ik het ga aanschaffen. Ik hoop dat het scherm sterker bevat, grotere batterij bevat en waterdicht is.

  5. We gaan t allemaal wel zien, heb de 6S overgeslagen en ga weer voor de 7 ( zit nu op Android btw πŸ€“) πŸ‘

  6. En een OLED scherm alsjeblieft!

  7. Aha, verlanglijstjes (Sinterklaastijd !) Graag:
    – een OLED scherm (Samsung)
    – meer RAM (Samsung)
    – een dikkere batterij (Samsung)
    – iets helderder camera (Samsung)
    – geen bezels meer (Samsung)
    – aansluitkabels die niet kapotgaan (HTC)
    – draadloos laden (Samsung)
    – iOS erop laten liefst versie 7 die nog stabiel was (was dat niet ooit Apple?)

  8. Dat is goed nieuws! een “kleinere” iPhone!

    Ik ben al vanaf iPhone 1 enthousiast gebruiker, wil niet meer zonder maar mijn iPhone 6 is me echt veel te groot.
    Ik kan niet meer met een hand typen of mijn mail openen. En de dubbelklik functie is ook onhandig.

    Het liefste zou ik de iPhone 6 in 4 inch hebben. Dan past het toestel in de hand en heb ik een top toestel. De kwaliteit van de schermen is tegenwoordig zo goed dat je heus niet veel hoeft te missen.

    Dus kom maar op met die nieuwe “kleine”!!

  9. Origineel geplaatst door Cihan
    En een OLED scherm alsjeblieft!

    πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸ˜
    Laten we het hopen! 😁

  10. Deze 4-inch iPhone zou het volgens Kuo wel moeten doen zonder 3D Touch …

    ‘t Is te hopen dat hij er dit keer naast zit, dat lijkt er toch wel op te duiden dat het een instapmodel met beperkte specs gaat worden. Terwijl niet iedereen die een high-end smartphone wil zit te wachten op een groot scherm in een grote (lees: lompe) telefoon, of iedereen die een handzame telefoon (dus met relatief bescheiden scherm) zoekt genoegen wil nemen met mindere specs. πŸ˜•

    Ben zelf heel blij dat ik precies op tijd nog een 5S met 64G heb gekocht, weet al sinds de 4 dat 32G echt te weinig is maar zit absoluut niet op een groot scherm te wachten. Als de nieuwe 4″ geen echt betere specs en opties krijgt (dus niet alleen een nieuwere SoC) gaat dat ‘m niet worden. Niet voor mij iig, maar denk voor wel meer mensen…

  11. Ben niet zo technisch aangelegd, maar als dezelfde technologie in een 4 inch wordt gezet, zou deze dan even lang mee kunnen gaan als de 6? Minder grote batterij maar ook minder schermverlichting nodig… Zit nu met een 5s, topding alleen batterij laat te wensen over.

  12. Kleinere telefoon met DEZELFDE specs en ik ben ervoor! De 6s is me echt te groot…voorlopig blijf ik nog op de 5s hangen, maar wil zeker geen budget telefoon met mindere specs!

  13. Een nieuwe metalen iPhone met een scherm van 4 inch. Ik hoop dat Apple dan kiest voor een uitvoering als de iPhone 4s. 4 inch is voor mij een prima formaat.
    Nu maar hopen dat het gerucht ook waar is. Begin 2016 is al over twee maanden en dan moet de productie van de nieuwe metalen iPhone van 4 inch al in volle gang zijn. Dan zouden toch ook foto’s lekken van onderdelen van de nieuwe iPhone van 4 inch.

  14. Dat zou wat zijn. Ben alleen bang dat het weer een 8GB model wordt ofzo. Ik heb de 6 en vind het scherm ook te groot. Een 4 inch is zeer welkom

  15. Wowwwwww….Ming-Chi Kuo moet toch echt wel helderziend zijn!

    A10 processor en extra RAM in de iPhone 7, je verwacht het niet!!!

  16. Ach die 50 mensen die nog op een 4″ telefoon zitten te wachten. Kan mij het niet voorstellen dat Apple daarvoor een hele productielijn op gaat starten, de 6s en 6sPlus verkopen daar veels te goed voor.

  17. Een paar bekende hebben ronduit spijt van de groter iPhone 6. Ik denk dat een 4″ met goede spec weer een verkoop klapper kan zijn
    Is er ooit wel eens een poll op gedaan? Hoeveel mensen er nu echt blij zijn met de 4,7″. Ik ben nog erg gelukkig met de 5s

  18. Ik gebruik momenteel een iphone 6 plus
    Ik zelf zou zeker niet terug gaan naar de kleinere schermpjes
    Iedereen heeft een eigen keuze natuurlijk

  19. Wel NFC ? Waarom ? πŸ™‚
    Nu is het ook niet te gebruiken (zonder omweg )

  20. 4″…. Veel te klein voor een telefoon. Scherm moet gewoon groot zijn. Het zijn de bezels die kleiner moet bij de iphone

  21. Origineel geplaatst door Maui
    Kleinere telefoon met DEZELFDE specs en ik ben ervoor! De 6s is me echt te groot…voorlopig blijf ik nog op de 5s hangen, maar wil zeker geen budget telefoon met mindere specs!

    Yup. Helemaal mee eens. Heb nu de 6 en hij is me eigenlijk net te groot. Ontzettend mooi toestel, maar de 5 vond ik praktischer.
    Heb ook nog een oude 4 liggen en man, wat ligt die lekker in de hand.

  22. @Tmmo: Ook ik heb begin dit jaar (via Belsimpel.nl) nog een nieuwe 64GB iPhone 5s op de kop weten te tikken. Ben er erg tevreden mee. Indien de nieuwe, volgend jaar uit te komen 4 inch iPhone naast een betere chip (A9) niet veel vernieuwingen krijgt, zie ik de meerwaarde er niet van in ten opzichte van de iPhone 5s. De A7-chip in de 5s is ook vandaag de dag nog toereikend en krachtig genoeg om de meeste applicaties, inclusief games, probleemloos te kunnen ondersteunen.

  23. Hoop echt dat Apple weer met een high end 4 inch iPhone komt. Anders zal ik over 1 tot 2 jaar genoodzaakt zijn naar de concurrentie te gaan kijken. Microsoft maakt ook wel mooie telefoontjes en Windows 10 ziet er goed uit. Zou ik dan toch nog ooit uit het Apple ecosysteem weg gaan. Ik hoop het eigenlijk niet. Kom op Apple.

  24. OkΓ© ik heb net een 6s 64 gb.
    Als de 4inch komt met vergelijkbare specs als de 6s, gaat het grote ding eruit.
    Mijn iPhone 4 lag/ligt veel beter in de hand. We wachten af..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.