Live Pictures Cam-icoon.

Met Live Pictures Cam maak je Live Photos op elke iPhone

Met Live Pictures Cam maak je met je oudere iPhone Live Photos zoals met de iPhone 6. Bovendien kun je in Live Pictures Cam allerlei zake instellen, zoals de lengte van de Live Photo.

Live Pictures Cam-icoon.Ben je wel nieuwsgierig geworden naar de Live Photos-functie in de nieuwe iPhone 6s, maar heb jij nog een oudere iPhone op zak? Dan kun je met de Live Pictures Cam-app ook Live Photos maken en doen alsof je een iPhone 6s in je bezit hebt en indruk te maken op je vrienden en familie. Extra handig zijn de verschillende instellingen die Live Pictures Cam rijk is.

Live Pictures Cam werkt net als Live Photos

De functie van Live Pictures Cam is exact hetzelfde als de Live Photos-functie van de iPhone 6s. Zodra je op de knop gedrukt hebt, neemt de camera drie seconden aan video en audio op. In Live Pictures Cam wordt dit proces aangegeven met een rode cirkel rondom de sluiterknop, zodat je weet dat de Live Photo gemaakt wordt.

Met Live Pictures Cam maak je Live Photos op oudere toestellen. Met Live Pictures Cam maak je Live Photos op oudere toestellen.

Het voordeel van Live Pictures Cam is dat je meer opties hebt voor het instellen van de foto. De standaard Live Photos-functie pakt in totaal drie seconden, maar in Live Pictures Cam stel je dat in voor drie, vier, vijf of acht seconden. Je kunt ook kiezen wanneer de enkele foto genomen moet worden: aan het begin, middenin of aan het eind van het proces. Ook de frame rate is zelf in te stellen met de keuze tussen vijftien en vijfentwintig frames per seconde. Heb je liever dat Live Picture Cam geen audio meeneemt? Ook dat is eenvoudig in te stellen.

De Live Photo die je met Live Pictures Cam maakt wordt vervolgens gewoon in de Foto’s-app opgeslagen. Bij gebrek aan een 3D Touch-scherm moet je je vinger op het scherm houden om de foto in beweging te zien. Live Pictures Cam is te downloaden voor iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 6 en ook de iPhone 6s. De enige eis is dat iOS 9 op het toestel geïnstalleerd staat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2015, 8:00
Categorie Apps
Onderwerp live photos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.