Reacties voor: ‘Nieuw lek in iOS laat niet-verwijderbare berichten sturen’

Door een lek in iOS kunnen kwaadwillenden pushnotificaties sturen die niet verwijderd kunnen worden. Dat beweert een Zweedse ontwikkelaar.
Michel Lusthof -

Reacties: 8 reacties

  1. Snap niet dat dit geplaatst wordt. Elke gek kan dit wel zeggen. Er is misschien een reden waarom de ontwikkelaar nu niks meer laat horen.

  2. Vaag bericht dit , die Zweed vond het denk ik leuk om een beetje angst aan te jagen bij Apple gebruikers aangezien er geen bewijs is

  3. Origineel geplaatst door nigel
    Snap niet dat dit geplaatst wordt. Elke gek kan dit wel zeggen. Er is misschien een reden waarom de ontwikkelaar nu niks meer laat horen.

    Precies mijn gedachten.

  4. Gewoon interessantdoenerij, inderdaad zonder enige nieuwswaarde!

  5. Het klopt wel dat iOS 7 veel bugs heeft en vooral op de 64-bit hardware.

    Het is onbegrijpelijk waarom dit zo is, in principe hebben ze toch niet zo enorm veel veranderd dat zelfs de 32-bit versie bugs heeft.

    Dat terzijde, dit is wel zorgelijk want het kan ervoor zorgen dat je gebombardeerd wordt met notificaties die niet verwijderd kunnen worden.

    Hopelijk fixt Apple dit probleem wel, en snel.

    Apple begint het nieuwe Microsoft te worden.

    Ze hebben zoveel klanten, dat bugs oplossen geen prioriteit meer heeft, zeker niet als maar 1 iemand of een kleine groep mensen er last van heeft.

    Als er genoeg mensen hinder van ondervinden, dan gaan ze wel eens kijken, en helaas is het al vaak genoeg gebleken dat ze het soms ongelofelijk lang over doen om het op te lossen en de andere keer weer snel.

  6. iOS7 is onder de motorkap behoorlijk aangepast. Met name de aanpassing van het multitasken hakt er flink in. Helaas betekent dit dat het OS niet meer zo vloeiend loopt en wat bugs bevat. Ik hoop dat dit snel wordt opgelost.

  7. Ik krijg een bericht met foto’s van kennis. Vanaf dat moment heb ik het zelfde bericht tot nu ca 50 Keer ontvangen.
    En wat wij ook doen het blijft maar doorgaan.
    Ik word er gek van
    Contact verwijderd
    Contact blokkeert
    Mms uit
    Herlaad an uit bla bla bla
    Help!!!!!

  8. Origineel geplaatst door Eno
    Ik krijg een bericht met foto’s van kennis. Vanaf dat moment heb ik het zelfde bericht tot nu ca 50 Keer ontvangen. En wat wij ook doen het blijft maar doorgaan.
    Ik word er gek van
    Contact verwijderd
    Contact blokkeert
    Mms uit
    Herlaad an uit bla bla bla
    Help!!!!!

    Jailbraek op de iPhone? Komen de berichten via iMessage?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.