Reacties voor: Nieuw concept iWatch lijkt op iPhone 6

Een nieuw concept van de iWatch laat een horloge zien dat erg lijkt op de eerder gelekte onderdelen van de iPhone 6.
Lees het complete artikel → Nieuw concept iWatch lijkt op iPhone 6
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Los van het feit dat ik nog altijd echte meerwaarde mis aan de huidige smartwatches is het voor mij vooralsnog ook echt een voorwaarde dat hij rond moet zijn er uit moet zien als een sierraad en niet als een gemoderniseerd Casio horloge uit de jaren 80.

  2. Ik vind rond dus niet mooi. Dit concept spreekt mij dus wel aan. Laat maar komen zou ik zeggen.

  3. In bijna alle concepten/mockups zie ik die iWatch als een soort kleine iPhone, zo ook in deze. Alsof het een volledige functionerend apparaat is, met eigen apps… maar dat scherm is veel te klein voor praktisch gebruik, om dingen te typen, om games op te spelen, of wat dan ook.

    Persoonlijk denk ik dat het het niet veel meer dan een verlengstuk van de iPhone zal worden. Een horloge met een berg sensoren en een paar basale functies. (notificaties weergeven, hartslag/bloeddruk voor tijdens sporten, afstandbediening voor muziek, dat soort werk)

  4. Wat ik bij al deze Smartwatches mis is een landscape oriëntatie i.p.v. de portrait. Een horloge die breder is dan lang (of hoog) zit volgens mij veel lekkerder en oogt minder lomp.

  5. Dit concept is in elk geval minder lelijk dan veel andere die ik heb gezien, maar lijkt naar mijn mening nog teveel op een ‘horloge’. Puur naar het model bekeken lijkt het teveel op een horloge uit de jaren tachtig. Niet slim. Met een horloge heeft de ‘iWatch’ weinig te maken. Ik zie zelf dan ook veel liever een moderne vormgeving in de vorm van een armband, van metaal of een combinatie metaal-glas, die overal even breed is. En niet een ‘watch’ met polsbandje. Dat geeft ook veel meer mogelijkheden voor een groter beeldscherm.

  6. Ik snap niet dat Martin nog steeds niet benaderd is door Apple om bij hen te komen werken.

  7. Origineel geplaatst door kevin
    Ik snap niet dat Martin nog steeds niet benaderd is door Apple om bij hen te komen werken.

    Nou maak je me wel erg nieuwsgierig naar hoe jij dit zou weten…

  8. Origineel geplaatst door Robenroute
    Nou maak je me wel erg nieuwsgierig naar hoe jij dit zou weten…

    Is toch niet zo’n moeilijke uitspraak? Die kerel is zijn vak toch meer dan meester!

  9. Witte lijnen zijn veel te dik op de watch. Zijn even dik al op de iphone. Is wel een foutje vind ik in zijn concept. Anders wel mooi uitgewerkt.

  10. Zucht…. weer iemand die met behulp van een stukje software iets kan renderen, maar niet een goed concept kan neerzetten. Gewoon de antenne lijntjes van de iPhone (nog niet zeker) overgezet op een iWatch achtig iets.
    Een iPhone lijkt toch ook niet op een iMac of een Mac pro, waarom moet dit concept iWatch dan lijken op een iPhone.
    De functionaliteit is er gewoon niet voor die “strepen” dus maak eens iets wat functioneel, maar vooral origineel is.

  11. De tijd dat een Smartwatch een klein rechthoekje was is toch wel voorbij inmiddels?

    Ik zie Apple eigenlijk niet met een rechthoekig design komen, daarvoor is de Motorola 360 te goed ontvangen online.

  12. Ziet er gaaf uit! Kom maar op!

  13. Origineel geplaatst door kevin
    Is toch niet zo’n moeilijke uitspraak? Die kerel is zijn vak toch meer dan meester!

    Ik denk dat ‘ie meer bedoeld; hoe kan jij nu weten of Martin wel of niet benaderd is. Misschien heeft Apple hem allang een keer benaderd maar had ‘ie daar geen behoefte aan, of zijn ze er niet uitgekomen.

  14. Weer een soort van super mini iphone met horloge bandjes het moet echt op een horloge lijken vind ik anders loop ik er niet mee.

    En het hoeft niet alle functies te hebben zoals de Iphone.

    En met dit concept zou ik echt niet lopen kijk meer naar Armani horloges of andere echte merken en laat het een beetje daarop lijken en ik hoop dat Apple ook zo denkt.

    En wat ik tot nu toe heb gezien qua smart watches die op de markt zijn niet echt modellen dat ik zeg die vind ik mooi.

  15. Waarom heeft men het altijd over een gebogen scherm wat beter om je pols past?

    Mijn pols is gewoon plat hoor net als alle horloges die de laatste 80 jaar gemaakt zijn…….

  16. Als hij zo wordt, stuur m dan maar op! Veel mooier dan die langwerpige dingen die je soms ziet….

  17. Heel mooi! Laat maar komen, kan niet wachten!

  18. Teveel tech, te weinig fashion. Dus nee. Dit is niet wat Apple gaat voorstellen.

  19. Wat ik wel echt heel leuk vind is dat Martin ook heen idee heeft hoe de iWatch eruit gaat zien. Zijn ideeën gaan ook alle kanten op maar kunnen allemaal zo uit Apple’s koker komen. Dat Martin niet benaderd wordt door Apple is omdat de koning van de design al daar zit. Jony Ive een beetje kennende gaat zo’n ego enorm botsen als anderen heel veel invloed op het design krijgen. Maar als brainstorm man zou het kunnen. Al zal hij dan nooit de credits krijgen. Wie weet wat er voor Martin in het verschiet ligt mocht Jony ooit genoeg van krijgen. Hij moet dat geld tenslotte ook nog een keer opmaken.

  20. @WvB22:

    Jij bent in de vooronderstelling dat jony ive de enige designer bij Apple is?

  21. Ik denk/hoop dat Apple wel wat innovatiever is dan een kleine iphone voor aan de pols in de vorm van een ‘normaal’ horloge, zoals Samsung en Sony denken dat het moet.

    Laten we hopen dat ze wereld weer echt op zn kop gaan zetten.

  22. Wat mij tot nu toe opviel is dat de iPod Nano van een paar generaties terug kon worden voorzien van een horlogebandje. Mooi concept en uniek voor die tijd. Maar… dat hele idee is met de stille trom uit de AppStore verdwenen om plaats te maken voor minder interessante versies. Waarom? Mogelijk had Apple toen al plannen om een iWatch uit te gaan rollen en paste dat ontwerp mooi in het scenario. Zou me daarom niets verbazen er ineens een ‘nieuwe’ iPod Nano wordt gepresenteerd die feitelijk de veronderstelde iWatch zal zijn met allerlei sensoren!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.