https://itunes.apple.com/nl/app/netflix/id363590051?mt=8

Netflix laat je nu series aanraden via Facebook in iOS-app

Direct films, series en documentaires aanraden bij vrienden op Facebook. Dat maakt Netflix na een update mogelijk.

Netflix FeaturedDe iPhone- en iPad-app van Netflix heeft een mogelijkheid gekregen waarmee je vrienden en andere kennissen met de dienst, persoonlijke kijktips kan versturen. Je hoeft de app niet te updaten in de App Store: de update is in de app zelf doorgevoerd. Nadat je een film, serie of documentaire hebt gezien, kan je die direct aanraden bij vrienden op Facebook.

Mocht de ander nou een tijdje niet op Netflix te vinden zijn, dat komt de aanbeveling niet alleen door in de Netflix-app, maar wordt hij doorgezet als privébericht op Facebook. De algemene nieuwsfeed wordt dus niet belaagd. Om de persoonlijke aanbevelingen te krijgen en te versturen, moet je wel je Facebook-account koppelen in Netflix.

Netflix is daardoor veel gerichter met het aanbevelen van programma’s die vrienden hebben gezien. De laatste tijd zag je als het goed eens niet meer ‘Vriend X vond al deze programma’s leuk’, maar wel ‘Dit kijken je Facebook-vrienden’. Het versturen van directe berichten is de volgende stap in series aanraden.

Lees ook: iCulture vergelijkt: Netflix, NLziet, WappZapp Plus en Videoland Unlimited

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 13:35
Categorie Apple
Onderwerpen netflix, televisie kijken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.