iwatch concept san francisco

Nieuw concept iWatch lijkt op iPhone 6

Een nieuw concept van de iWatch laat een horloge zien dat erg lijkt op de eerder gelekte onderdelen van de iPhone 6.

iWatch Martin 5De Nederlandse conceptmaker Martin Hajek heeft een aantal nieuwe concepten van de iWatch gemaakt, waarin het horloge naast de vermeende iPhone 6 te zien is. Daarmee neemt Hajek zijn eerdere iWatch-afbeeldingen op de schop: afgelopen jaar maakte de ontwerper al eens afbeeldingen van de iWatch, maar toen ging het om een S- en C-variant gebaseerd op de iPhone 5s en iPhone 5c.


Het vernieuwde iWatch-concept is gebaseerd op de iPhone 6. De zijkanten van het horloge zijn afgerond en achterop vind je dezelfde strepen die we op de gelekte iPhone 6-behuizing zagen. De horlogeband wordt met een minimalistische, aluminium gesp bij elkaar gehouden.

Lees ook: Prototypes, dummy’s, concepten en gelekte onderdelen: wat je moet weten over Apple-geruchten

iWatch Martin 4

iWatch Martin 3

iWatch Martin 2

iWatch Martin 1

De iWatch is eigenlijk een kleine iPhone, maar dan zonder homeknop en wat andere onderdelen. Het voornaamste verschil zit echter in het scherm: die is in het horlogeconcept gebogen, zodat de iWatch goed om je pols heen vormt.

Het ontwerp van de iWatch is nog niet naar buiten gelekt. Het is dus ook nog de vraag of hij er als bovenstaande afbeelding uit zal zien. Wellicht komen we er volgende week achter: op 9 september organiseert Apple een groot evenement, waar naast de iPhone 6 wellicht ook de iWatch voorbijkomt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 12:14
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iwatch
22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.