Reacties voor: Waarom zit er een horloge in dit Apple Watch-bandje?

Fans van de Apple Watch en klassieke uurwerken kunnen gaan sparen voor de Nico Gerard Skyview Pinnacle, het opmerkelijkste accessoire voor de Watch tot nu toe.
Lars Paymans -

Reacties: 15 reacties

  1. Behalve dat dit een gevalletje “beats the purpose” is, lijkt me dit ook erg oncomfortabel.

  2. Voor de mensen die het horloge aan de onderkant van de pols dragen. Kunnen nu boven en onder kijken 😂

  3. Voor mensen die niet met een nerdy gadget gezien willen worden, maar wel de functionaliteiten van de Apple watch willen, simpel toch?

  4. Of voor mensen die als de watch accu leeg is ook nog willen weten hoe laat het is 😁? Koopje voor $9300 excl. taxes😜

    Maar een mechanische datumaanduiding is nog vele malen nuttelozer dan de tijd op deze rare combi… Wel héél erg sullige toevoeging, heb je een smartwatch kan je toch nog om de maand handmatig de datum bijstellen😳

  5. Het idee is trouwens ook niet nieuw. Op kickstarter is er langer een campagne met horloges waar je je Apple watch aan kunt maken. Volgens mij ook een artikel over geweest hier.

    Die zijn vele malen goedkoper en vele malen mooier.

  6. Briljant oplossing met perspectief!
    De hoofdreden om een Apple watch te willen is juist al diens smart mogelijkheden los van tijd en datum. De sensoren die via apps van alles over je conditie etc verzamelen en communiceren met iPhone en Joost mag weten wat nog meer. Probleem is dat de hoofdfunctie van een watch het lezen van de tijd is. Bij een nachtje vergeten op te laden heb je bij de Apple watch hier een probleem, tenzij je een terugvaloptie hebt: een simpel klokje met onafhankelijke energiebron aan hetzelfde polsbandje van je smartsensor kastje. Dat die niet van goud hoeft te zijn zal menig concurrent heel snel door hebben. Dan heb je deze oplossing (de toekomst voor Apple watch?) binnenkort voor minder dan €200 ter beschikking. Of je bent zelf handig en maakt je eigen klokbandje voor je smartsensor…

  7. Ik heb deze oplossing al eerder gezien bij een kickstarter en het is ronduit lachwekkend. We willen wel smart maar toch de oude antieke klokken. Echt leuk op papier maar in de praktijk sta je voor aap.

  8. Ik heb wel een reden: ik hè zelf ondervonden dat het niet zo handig is om naar de tijd te gaan kijken als je druk met een appje bent op de Watch. Een tweede scherm met de tijd is dan een uitkomst!

  9. Mooi idee. Doe ik gewoon drie Pebbles om mijn arm. Kost een stuk minder, en ik kan drie functies tegelijkertijd in gebruik hebben. 🙂

  10. @Hans: Apple Watch Pro krijgt hiervoor een groter scherm en multitasking 😉

  11. Wat een moeilijke oplossing.. Je kunt toch ook links een Apple Watch en rechts zo’n klassiek klokkie dragen? En als je punk bent wissel je links en rechts gewoon om!

  12. Graag nog een IBM/Lenovo 7390 scherm achterop mijn iMac 😉

  13. Voor als je Apple watch leeg is. Of als je hem wel wilt en handing vind maar wilt verbergen.

  14. Erg handig als je met je polsen op tafel moet typen. Kun je gelijk je gorilla glass testen 😊

  15. Voor mensen die functioneel bezig zijn, bijvoorbeeld types met meekleurenden brilglazen, Ferarri met trekhaak of mountainbike met hulpmotor. (Handig en lelijk)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.