Reacties voor: ‘Nest Cam schakelt niet echt uit’

De Nest Cam blijft altijd de volledige hoeveelheid stroom verbruiken, ook als je de camera uitschakelt. Nest blijkt andere definities te hanteren van uit en standby.
Lees het complete artikel → ‘Nest Cam schakelt niet echt uit’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Jammer dat producten niet zoals vroeger meer zijn. Je betaalt voor iets, het bedrijf is er blij mee en produceert een product waar je jaren lang mee vooruit kunt zonder enige vieze fratsen. Tegenwoordig betaal je 3x de prijs van een product en is het na 2 jaar kapot en kan je een nieuwe aanschaffen want het is niet te repareren. O ja: ze gluren ook is in je huiskamer…. Daarom kies ik voor Apple. Natuurlijk niet een heilig bedrijf maar ben toch tevreden met hun producten tegenover andere merken.

  2. Ik geloof ook niet dat Google en/of geheime diensten mee zitten te gluren. Waar ik mij zorgen over maak is dat ze wel in staat kunnen zijn om dit te doen. Dus als de algemene voorwaarden worden aangepast of er ergens een wetsaanpassing wordt doorgevoerd, hebben Nest gebruikers de hardware al in huis om alle data te verstrekken.

  3. “De overheid” kan dan altijd verzoeken om remotely even mee te kijken bij hun burgers.
    Handig zeg!

  4. Stekker dan maar trekken?

  5. Origineel geplaatst door Ronald
    Stekker dan maar trekken?

    Dat, of makkelijker en goedkoper, gewoon niet kopen.

  6. @Flieps Je zou eens het boek “de Cirkel” van Dave Eggers moeten lezen. Heb ik zelf 2 jaar geleden gelezen. We gaan hard de kant op dat niemand meer enige vorm van privacy heeft. Ik heb zelf wel een Nest product in huis……..

  7. Origineel geplaatst door Flieps
    Ik geloof ook niet dat Google en/of geheime diensten mee zitten te gluren. Waar ik mij zorgen over maak is dat ze wel in staat kunnen zijn om dit te doen. Dus als de algemene voorwaarden worden aangepast of er ergens een wetsaanpassing wordt doorgevoerd, hebben Nest gebruikers de hardware al in huis om alle data te verstrekken.

    Daarom heb ik zulke dingen ook niet snap ook al nut niet wat ik er mee moet ook maar goed, net als Eneco toon je hele huis straks er mee verbonden en naar buiten verbonden ook nergens voor nodig.

  8. Nest – Google – 24/7 onlosmakelijk met elkaar verbonden

  9. Als het om veiligheid gaat. (Lees terrorisme) mogen ze van mij lekker meekijken.

  10. Origineel geplaatst door Sander: Als het om veiligheid gaat. (Lees terrorisme) mogen ze van mij lekker meekijken.

    En voor de rest? Als je lekker ligt te ketsen met je meisje? En als je met jezelf ligt te spelen omdat ze weer hoofdpijn heeft?

  11. Wat een ramp , hij gaat niet uit pfff

  12. @Frits: behalve in de slaapkamer dan 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.