One Button Travel is een interactieve roman vol mysterie.

Praat met mensen uit de toekomst in mysterieuze game One Button Travel

In One Button Travel maak je een onomkeerbare reis door de tijd. De game is een interactieve roman waarin je keuzes moet maken door antwoorden te geven op de gestelde vragen. Door de unieke stijl houdt de game je in zijn greep.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

One Button Travel is een interactieve roman vol mysterie.Hou je van interactieve romans en mysterieuze verhalen, dan is het ietwat vreemde One Button Travel wellicht wat voor jou. De game is gemaakt door The Coding Monkeys, bekend van hits als Carcassonne en Rules!. One Button Travel heeft echter meer weg van een game als Lifeline of het recente The Martian: Bring Hime Home.

One Button Travel: reis door de tijd

One Button Travel is een beetje een vreemde en mysterieuze game. Je start het spel door op een grote ronde knop te drukken, maar al snel blijkt dat dit niet helemaal de beste keuze was. Voor je het weet beland je in een mysterieuze situatie waar je niet meer uit te redden valt.

Interactief en mysterieus verhaal
In de game praat je met een fictief personage. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op zijn vragen, waarbij je telkens de keuze hebt uit twee antwoordmogelijkheden. De game is beschikbaar voor iPhone en iPad, maar komt binnenkort ook naar de Apple Watch. One Button Travel is zo’n game die je echt moet spelen om goed te begrijpen, maar door zijn mysterieuze manier van storytelling en unieke uitstraling houdt de game je zo in zijn greep.

Waarschuwing: volgens de eerste reacties blijkt de app nogal crashgevoelig te zijn. Wees daarom terughoudend in de aanschaf. Heb je de app al gekocht en ben je niet tevreden, dan lees je hier de procedure om je geld terug te vragen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 26 november: Waarschuwing over mogelijke crashes toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2015, 13:16
Categorie Apps
Onderwerpen games, interactief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.