Reacties voor: Dit zijn de wachtrijen bij de Apple Stores voor de iPhone 6

Nederlanders die hun geluk beproeven en een iPhone 6 of iPhone 6 Plus willen kopen in Duitsland, staan nu al in lange wachtrijen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 46 reacties

  1. iSheeps zijn zo gek! Alleen om je prultelefoon iets eerder dan de rest te hebben! Ga werken droeftoeters.

  2. Origineel geplaatst door Rhys
    iSheeps zijn zo gek! Alleen om je prultelefoon iets eerder dan de rest te hebben! Ga werken droeftoeters.

    Laat die mensen toch doen waar ze vrolijk van worden, er is al genoeg ellende in de wereld.

    Ik vraag me af wat je motiveert te reageren in een nieuwsbericht als deze?

  3. Waar maak jij je druk om? Je hoeft er niet aan mee te doen.

  4. @Rhys: Je hebt helemaal gelijk ! Wat een dwazen..

  5. Haha wat een debielen, ik rij morgen middag lekker rustig naar Dusseldorf met mijn reservering op zak. Geen ellende, gewoon ophalen

  6. Gisteravond was t nog erg rustig voor de applestore in München..

  7. Hebben hebben hebben. Ik zie het nut er niet van in maar een ding kun je Apple nageven en dat is dat ze dit erg goed voor elkaar hebben. Morgen zal er wel weer wereldwijd nieuwsitems aanbesteed worden en dat is “priceless”.

  8. @Rhys: Een prultelefoon ? Wat doe je dan op deze site ?
    En waarschijnlijk hebben deze mensen de afgelopen tijd al hard gewerkt om deze telefoon te kopen.

    Maar als jij je over zulke zaken druk hoeft te maken, ben je waarschijnlijk voor de rest zelf zeer gelukkig !

  9. Waarom had ik die negatieve reacties verwacht..? Leef en laat leven. Als anderen in de rij willen staan en een superleuke ervaring willen opdoen, laat ze dan lekker :).

  10. Respect voor deze mensen! Mij niet gezien, alleen om het feit dat ik een vrije dag zou moeten opnemen om een telefoon te kopen hehe!

    Maar succes boys!

  11. En wat als je nou alleen de iPhone wilt uit proberen. Ik ga hem op dit moment toch nog niet kopen vanwege abonnement. Maar wil hem toch graag de eerste dag zien. Moet ik dan ook in de rij aansluiten??? Of is die rij er alleen voor het kopen?

  12. Lijkt me ook een superleuke ervaring om een keer in de rij te gaan staan voor een nieuwe iPhone. Gezellig man!
    Ik was vorig jaar voornemens om ook voor een Duitse Appelstore te gaan liggen (Oberhausen of Dusseldorf) voor de iPhone 6, gewoon voor de leuke beleving:)
    Maar nu vind ik m niet mooi met die uitpuilende camera….:(
    En heb niet een nieuwe batterij in m’n iPhone 5 gekregen van Apple, dus ik kan nog wel een poosje vooruit 😀
    Ik denk ook dat het maar goed is dat ik lekker thuis zit, het schijnt in Oberhausen heel erg te onweren las ik op Twitter, dat is dan weer niet zo’n fijne ervaring;)

  13. Origineel geplaatst door Stan
    En wat als je nou alleen de iPhone wilt uit proberen. Ik ga hem op dit moment toch nog niet kopen vanwege abonnement. Maar wil hem toch graag de eerste dag zien. Moet ik dan ook in de rij aansluiten??? Of is die rij er alleen voor het kopen?

    Dan ga je toch gewoon later op de dag? Dan is de rij ‘opgedroogd’ en kun je met de demoexemplaren spelen die ze uitgestald hebben.
    Als je er dan meteen 1 wil kopen vis je natuurlijk wel achter het net.

  14. Sterkte! Ik heb het jaar in jaar uit ook gedaan en de sfeer was altijd gezellig. Laat de rest maar praten. Ik ben er mee gestopt want ik vind de nachtrust ook prettig 🙂

  15. Ook al worden ze er blij van, het komt echt levenloos over tho.

  16. @Rhys: ga jij maar werken om je Android of Windows rommel te laten herstellen om de 2 weken …

  17. De nieuwe I phone6 heeft ook in Perth, West-Australie, tot een massa gebeuren geleid. De eerste in de rij hebben meerdere nachten voor de Apple-store gekampeerd en deze morgen werd hun geduld niet langer op de proef gesteld. Eerst kwam het ganse Apple team, onder luid applaus, door de straat gerend. Toen mocht de eerste gelukkige onder het oog van de aanwezige media de winkel betreden. Het was een Aziatisch meisje en de aanwezige journalisten wilden haar allen als eerste interviewen. Maar plots stond daar een schuchtere jongeman om te zeggen: ik heb hem! Alle camera’s draaiden naar hem toe en er werd gevraagd om de iphone zo snel mogelijk uit de verpakking te halen. Dit ging gepaard met enige nervositeit. Het resultaat was dan ook dat de smartphone uit de verpakking floepte en tegen de grond ging. Geen onmiddellijke schade wel een prachtig media moment.

  18. Ik zit als eerste in de rij bij Gravis in Düsseldorf. Hier zijn nu 7 man. Het gaat hier open om 8uur

  19. Origineel geplaatst door Rhys
    iSheeps zijn zo gek! Alleen om je prultelefoon iets eerder dan de rest te hebben! Ga werken droeftoeters.

    Altijd trieste figuren die zo reageren, ik snap werkelijk niet waarom je hier überhaupt gaat reageren. Laat die mensen lekker in de rij staan. En als je een apple hater bent dan vind ik het nog triester dat je gaat reageren op een Apple forum. Andersom vind ik ook triest hoor als je als Apple zou gaan reageren op android forums. Het feit dat mensen hem in Duitsland gaan halen betekent dat het niet in combinatie met een abonnement is, nu zijn iPhones niet goedkoop dus zeggen dat deze “droeftoeters” moeten gaan werken slaat nergens op! Het zijn geen goedkope android telefoons die je bij de plaatselijke supermarkt nog uit het rek kan trekken.

  20. Ik vind de Iphone ook geweldig en heb er niks tegen dat mensen gezellig bij elkaar staan,zitten,liggen. Ik heb wel wat tegen handelaren die ruggen op zak hebben om die dingen door te verkopen voor het dubbele en dat zijn geen apple fans vaak.Let op ook nederlanders met dollar tekens die marktplaats bevuilen met iphone 6 voor 1500 euro per stuk let maar op.

  21. succes dames en heren! Ik snap het wel hoor. Kan zelf deze en volgende week vrijdag geen vrij krijgen van mijn werk, anders had ik het ook best een keer mee willen maken!

  22. Origineel geplaatst door Marco3key
    Ik vind de Iphone ook geweldig en heb er niks tegen dat mensen gezellig bij elkaar staan,zitten,liggen. Ik heb wel wat tegen handelaren die ruggen op zak hebben om die dingen door te verkopen voor het dubbele en dat zijn geen apple fans vaak.Let op ook nederlanders met dollar tekens die marktplaats bevuilen met iphone 6 voor 1500 euro per stuk let maar op.

    Mja weet je wat het is…er is kennelijk markt voor…ik wil heel graag de iPhone 6 maar no way dat ik 1500 euro ga betalen aan een handelaar. Ik wacht lekker rustig af….reviews en ervaringen lezen en kijken en ergens in december komt de mijne ook.

  23. Dit bedoel ik zomaar quote van marktplaats..

    Beschrijving

    Momenteel lig ik in de rij in Oberhausen Duitsland voor de nieuwe Iphone 6. Omdat ik er twee mee kan nemen zal ik er een over hebben die ik verkoop.

    IK LIG VOORAAN MET 25 MAN VOOR MIJ EN BEN DUS VERZERERD VAN EEN IPHONE!!

    Indien u interesse heeft kunt u er 1 reserveren. U kunt het type en kleur aan mij doorgeven en ik neem de Iphone voor u mee.

    Prijzen iPhone 6 Space Gray / Silver / Gold (4.7″)
    -16GB €949,-
    -64GB €1049,-
    -128GB €1149,-.

    Prijzen iPhone 6 Plus Space Gray / Silver / Gold (5.5″)
    -16GB €1049,-
    -64GB €1149,-
    -128GB €1249,-

    De toestellen worden origineel, nieuw, in gesealde verpakking met Europese garantie en met aankoopbon geleverd.

    Dit zijn liefhebbers met dollar tekens.

  24. Ik woon zelf in Duitsland en heb eergisteren met Apple gesproken. De beste man aan de telefoon heeft me dan vertelt dat de iPhone tot November is uitverkocht en begint dan te lachen…
    Ikzelf heb mijn iPhone bij Vodafone bestelt en krijg hem vandaag of maandag..

  25. Wat is verstandiger denken jullie? Bij apple store Amsterdam staan of apple store Haarlem? Haarlem zal minder druk zijn maar die hebben ook minder iphone’s dan amsterdam neem ik aan.

  26. @Bartje:
    Mensen die in de rij staan voor de iPhone zijn vrolijke mensen. Ze doe wat ze willen. Wat ik niet begrijp, waarom sommigen depressief van worden en veel moeite doen om zo negatief te reageren!!??

  27. Die massa hysterie blijft me verbazen. Ieder z’n eigen meug, dat dan weer wel.

  28. Petje af voor Apple dat ze zo’n massa hysterie weten te veroorzaken. 99% heeft waarschijnlijk al een perfect werkende 4(S) of 5(S) en dan toch door Apple marketing zo gek gemaakt worden

  29. @Jesper: En Den Haag?

  30. Net naar lingen geweest in Duitsland, geen rij en had mijn Iphone 6 met 5 minuten

  31. @Jesper

    Wat verstandiger is kan niemand een antwoord opgeven…
    Niemand weet hoeveel iPhones er geleverd ga worden in welke AppleStores.
    En als je dat wel vantevoren zou weten , dan nog kan je niet weten hoe druk het gaat worden….
    Je kan niet meer doen dan gissen in dit geval.

  32. Allemaal gek!! Kunnen ze niet eventjes geduld hebben voordat je ze hier in NL kunt kopen?

    Jeetje wat een gekke wereld zeg…. Ongelofelijk!!!

  33. Origineel geplaatst door Rhys: iSheeps zijn zo gek! Alleen om je prultelefoon iets eerder dan de rest te hebben! Ga werken droeftoeters.

    Misschien werken die mensen wel in het weekend en zijn ze daarom nu vrij…

  34. Bij de Phonehouse is nu de 128 GB versie te bestellen bij een Hi Abonnement van €49,- per maand. Hiervoor krijg je 4 GB internet en 200 belminuten. Het toestel voor €99,95 voor de 128 GB versie !!!!

    Waarschijnlijk een foutje, maar het is me gelukt om ‘m te bestellen voor die prijs.
    Oke, ik heb ‘m niet vandaag in huis, maar zo goedkoop vind je ‘m nergens meer.

  35. Het was de hel, dit doe ik nooit meer..
    Aangekomen om 22u in Oberhausen, je kansen klein inschatten en dan weggejaagd worden door een of andere security manager die overtuigd was dat we sowieso geen iPhone zouden kunnen bemachtigen.
    Dan zijn we doorgereden naar Dusseldorf waar het veel kalmer was, en de store manager ons rond 3u snachts kwam verzekeren dat de iPhone 6 nog voldoende in voorraad is voor onze rij. Het is dan ook een gigantische teleurstelling als er smorgens rond 9u nog 10 man voor je staat en je ineens alle Apple medewerkers hoort roepen “we’re all out off phones!”
    I tell you.. Hell.

  36. Heel jammer dat de iPhone 6 plus zo snel uitverkocht was 🙁 had er graag 1 willen hebben. Dan zit er nu niks anders op dan wachten..

    @iCulture leuk dat jullie mijn forum reactie plaatsen in dit bericht. Alleen een kleine correctie: toen ze bij haar kwamen (ipv hem 🙂 )
    Ja er zijn ook nog vrouwen die zo gek zijn om aan te sluiten in de rij.

  37. @Julie: 🙁 🙁 🙁 Wat zúl je balen zeg!
    Zoveel moeite gedaan en zo dichtbij…..

  38. Origineel geplaatst door Julie
    Het was de hel, dit doe ik nooit meer..
    Aangekomen om 22u in Oberhausen, je kansen klein inschatten en dan weggejaagd worden door een of andere security manager die overtuigd was dat we sowieso geen iPhone zouden kunnen bemachtigen.
    Dan zijn we doorgereden naar Dusseldorf waar het veel kalmer was, en de store manager ons rond 3u snachts kwam verzekeren dat de iPhone 6 nog voldoende in voorraad is voor onze rij. Het is dan ook een gigantische teleurstelling als er smorgens rond 9u nog 10 man voor je staat en je ineens alle Apple medewerkers hoort roepen “we’re all out off phones!”
    I tell you.. Hell.

    Tja, dat is ‘t risico van deelname aan deze gekte… hoe zuur ook!
    Eén troost: er is via het forum alweer een bloeiende handel in iPhone 6’en en 6-plussen… Wel met natuurlijk een opslag op de gangbare verkoopprijs

  39. @Frank: Waar in Lingen ben je geweest dan?
    Er zit daar toch geen Apple store?

  40. Jaloers!!
    Gefeliciteerd met jullie nieuwe iPhones. Als het goed is hoor ik volgende week ook weer bij de “gang”.

  41. Vind het nog steeds kansloos om in een rij te gaan wachten voor iets als een iPhone etc. Als het nou gratis was of met een flinke korting was. Nee gewoon ff en brandstof verjakkeren, dag vrij nemen en een smak geld neerleggen om maar als een vd eersten een iPhone te hebben. Ben wel een Apple fan maar zo leip ben ik ook weer niet. Bestel hem wel als de heisa voorbij is.

  42. Is het makkelijk om een kaartje voor iPhone aanstaande vrijdag ochtend verderop in de rij door te verkopen of moet ik de persoon zijn die die iPhone koopt?

  43. Op dit moment ben ik in Las Vegas. Hier geen rij, en ze hebben er volgens de verkoper nog zat liggen. De komende weken kunnen ze iedereen vanuit voorraad bedienen. Reserveren is absoluut niet nodig.
    Wat een verschil met Europa…
    Of er te veel naar USA en te weinig naar EU gaat?

  44. Ik ben zelf een Iphone gebruiker en het zijn hartstikke goede telefoons maar om in een rij te gaat staan voor een Iphone no way in my life.

    Wat is de reden om daar uren of dagen te staan?

    Ik hoor veel mensen zeggen ervaring wat voor ervaring heb je dan?

    Zo ver ik het weet is het nooit leuk om in een rij te staan en misschien is het leuk het eerste uur maar het gaat denk ik echt wel vervelen en dat alleen maar op de eerste te zijn nou veel plezier ermee zou ik zeggen…

  45. @Frank: waar in lingen ben je geweest dan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.