Apple Store Oberhausen

Dit zijn de wachtrijen bij de Apple Stores voor de iPhone 6

Nederlanders die hun geluk beproeven en een iPhone 6 of iPhone 6 Plus willen kopen in Duitsland, staan nu al in lange wachtrijen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 wachtrij in OberhausenEr staan al heel wat mensen in de rij voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Nederlanders en Belgen die hun geluk zoeken in het Duitsland, mogen hun borst al natmaken. De rijen bij de Apple Stores in Oberhausen en Düsseldorf zijn zo groot, dat mensen soms zelfs naar huis worden gestuurd. In dit artikel houden we bij hoe het ervoor staat met de rijen.

Sta je ook in de rij? Houd ons op de hoogte via @iCulture op Twitter.

Lees ook: De iPhone-wachtrij overleven in het buitenland

11:44, Düsseldorf: iCulture heeft de iPhone 6 binnen. Dankzij de online reservering duurde het wachten niet langer dan vijf minuten. In de Apple Store in Düsseldorf is de sfeer relaxt. De rij buiten is inmiddels weggewerkt, maar dat is niet heel verwonderlijk: de losse verkoop is op.

iPhone 6 hebbes iCulture

Apple Store Dusseldorf iCulture

Dusseldurf iPhone 6 ophalen iCulture

10:06, Parijs: De politie houdt toezicht bij de honderden meters lange rij in Parijs.

10:04, Oberhausen: Ook als je een iPhone hebt gereserveerd, ontsnap je niet aan wachtrijen:

10:02, Keulen: In De Apple Store in Keulen staat de wachtrij erg dicht op de winkel. In een andere tweet schat Wouter dat de rij voor reserveerders een half uur wachten is.

10:00, Düsseldorf: De rij voor de Apple Store in Düsseldorf is geslonken sinds mensen te horen kregen dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus op waren. Onze eigen @Gonny maakte deze foto’s.

Dusseldorf de rij om 10 uur

Dusseldorf wachtrij buiten 10.00 uur

9:25, Oberhausen: Inmiddels is wel duidelijk: je moest echt héél vroeg in de rij staan om een iPhone 6 Plus zonder reservering te bemachtigen. @borgqueenx stond 24 uur in de rij en kwam van een koude kermis thuis:

9:17, Londen: De rij voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in Londen is lang en breed. Hesjes en ook politie moeten de rust bewaken.

9:14, Dusseldorf: Wachtenden voor de Apple Store worden naar huis gestuurd omdat er niet genoeg iPhones zijn.

9:01, Oberhausen: Gele hesjes langs de rij moeten de grote stroom wachtenden begeleiden. ‘Gekte’, noemt Stefan het:

8:24, Parijs: In de Apple Store in Puteaux, Parijs is de iPhone 6 Plus ook uitverkocht. Het lijkt er steeds meer op dat de iPhone 6 Plus al snel is uitverkocht. Een rit naar het buitenland voor de grote iPhone 6 heeft daarom weinig zin.

8:16, Oberhausen: Op het moment worden alleen de eerste reserveerders naar binnen gelaten.

8:00, Oberhausen: De Apple Stores zijn geopend! We horen dat de eerste iPhone-kopers met een reservering inmiddels ook de Apple Store zijn binnengelaten. Zij hoefden zoals verwacht niet in de rij te staan en waren daarom vrij snel aan de beurt.

7:51, Oberhausen: Forumbezoeker Silty stond al sinds 20:00 uur ‘s avonds in de rij, maar is toch maar naar huis gegaan. Toen de reserveringstickets werden uitgedeeld was de iPhone 6 Plus al uitverkocht toen ze bij haar kwamen. Een bezoek aan Oberhausen lijkt geen zin meer te hebben als je een iPhone 6 Plus wil kopen. Op Twitter horen we ook dat de voorraad schaars is:

Volgens mregeling is er ook al een paar uur een aparte rij voor reserveringen. Vlak voor 7 uur stonden hier ongeveer 20 man in.

7:39, Dusseldorf Leroy staat al de hele nacht in de rij van Dusseldorf. Volgens hem heeft het weinig zin om daar nog heen te gaan als je een iPhone 6 Plus wil kopen: deze zijn allemaal op. Vermoedelijk zijn er nog wel exemplaren voor reserveerders. Deze worden namelijk apart gelegd.

22.14 uur, Oberhausen: Joey, met een afgeschermd Twitteraccount, meldt dat het schuilen is geblazen in Oberhausen. “Het regent als een tierelier en het onweert.” Andere mensen zitten droog:

21.53 uur, Oberhausen: Een verontrustend geluid uit Oberhausen van lezer Alexander:

21.00 uur, Londen: Twitteraar @alinghi87 publiceerde onderstaande foto van de wachtrij in Londen.

apple-store-regent-street-londen

20.28 uur, Oberhausen: Lezer Daan noemt de rijen in Oberhausen nu al druk en chaotisch.

https://twitter.com/daangonning/status/512669462651490305

20.00 uur, Oberhausen: De Duitse blogger Juljo publiceert foto’s van de rij op zijn blog. Zijn foto’s in de schemer geven een aardige indruk van de hoeveelheid dranghekken in Oberhausen.

18.45 uur, Parijs: Bij de Apple Store Opéra in Parijs staat al een flinke rij, zoals onderstaande foto van @cholletromain laat zien.

apple-store-opera-parijs

18.21 uur, Oberhausen: In Oberhausen is het na het vallen van de avond al erg druk. De rij gaat al ver voorbij het winkelcentrum de hoek om. Het is te hopen dat het niet zo’n drama wordt als in 2012 bij de release van de iPhone 5. Tegen iCulture zegt Daan: “Er worden steeds meer hekken neergezet. Ze schuiven flink door. Er kwam net een medewerker vragen of we hadden gereserveerd. Dan hoefde je niet in de rij te staan.”

https://twitter.com/daangonning/status/512637448288210944

17.09, Keulen: Volgens deze tweet zijn er nu al zo’n 70-120 mensen in de rij voor de Apple Store in Keulen.

14.56 uur, Düsseldorf: Twitteraccount Gadgets Geek meldt dat er nu al 500 man in de rij staan voor de Apple Store in Düsseldorf. Hij wordt teruggefloten door Twitteraars die hele andere berichten hebben meegekregen, over 50-150 mensen. Staan er Nederlanders in de rij in Düsseldorf? Laat het ons weten via @iCulture op Twitter.

10.23 uur, Utrecht: Twitteraar Robbert neemt geen halve maatregelen. Hij is er al vroeg in de ochtend bij om met de trein op tijd in Oberhausen te zijn.

Voorraad buitenlandse Apple Stores

We horen dat de iPhone 6 Plus uitverkocht is in elk geval Oberhausen, Dusseldorf en Parijs. Vermoedelijk wordt de iPhone 6 Plus nog wel uitgedeeld aan reserveerders, aangezien deze opzij zijn gelegd. De gewone iPhone 6 is ruimer op voorraad. Zodra we concrete informatie binnenkrijgen vanuit andere Apple Stores werken we dit artikel bij. Maar als de Plus in twee Apple Stores er al zo snel doorheen gaat, is de kans groot dat andere Apple Stores ook een kleine voorraad hebben. Ons advies: blijf thuis als je een iPhone 6 Plus wil kopen, of bestel er eentje online.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2014, 9:37
Categorie Apple
Onderwerpen september2014 special, wachtrij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.