Reacties voor: Navigon brengt nieuwe iPhone 4-carkit eind september uit

Navigon gaat in week 39 een oplossing uitbrengen voor de iPhone carkit. De Navigon Design Car Kit kost 40 euro en er komt een goedkope cradle voor mensen met een iPhone 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Zal vast niet met een bumper werken. maar wel mooi ding. En goedkoper dan de stomtom

  2. @Chris: Niet echt te vergelijken met die van TomTom, omdat je dan ook beter GPS-ontvangst hebt, luidsprekers erin, handsfree bellen.
    Maargoed ziet er netjes uit, misschien dat ik hem haal, want het is of iets als deze of die van TomTom welke wat uitgebreider is…

  3. Origineel geplaatst door Chris
    Zal vast niet met een bumper werken. maar wel mooi ding. En goedkoper dan de stomtom

    deze carkit heeft geen ingebouwde gpschip, geen audio-out aansluiting en geen ingebouwde speakers.

    daar zit het prijsverschil in!

  4. @Chris: Zal ie wel ongeveer dezelfde features hebben denk je?

  5. Origineel geplaatst door Chris
    Zal vast niet met een bumper werken. maar wel mooi ding. En goedkoper dan de stomtom

    Logisch, ding doet ook bijna niets.

  6. Leuk dat ze er zo snel bij zijn op de dag van de release!
    Ik heb hem al lang verkocht 🙁

  7. Hahahaha, dat wist ik ook wel heren 😉

  8. Origineel geplaatst door Ben
    Origineel geplaatst door ChrisZal vast niet met een bumper werken. maar wel mooi ding. En goedkoper dan de stomtomdeze carkit heeft geen ingebouwde gpschip, geen audio-out aansluiting en geen ingebouwde speakers.daar zit het prijsverschil in!

    heb je ook niet meer nodig bij iphone 4.

  9. Hoe zit het dan als je zo’n slim case eromheen hebt zitten? Lijkt er op dat de telefoon dan niet gaat passen of wel? In dat geval is de TomTom misschien wel iets duurder, maar design technisch wel iets beter.

    Stof tot nadenken voor mij dus. 🙂

  10. Ik wacht nog altijd op de Navigon houder met GPS. En alsjeblieft, een houder die ook in een MPV past waar de voorruit volkomen buiten armbereik zit.

  11. Weet iemand of er ook een proclip bestaat voor deze houder?

  12. Ga voor de Navigon kit. Ik heb de TomTom carkit (gelukkig gekregen) van het werk. Handsfree bellen mag je vergeten, tenzij je écht graag schreeuwt om daarna heel snel je oor zo dicht mogelijk tegen de “luidspreker” te houden om toch maar iets van de conversatie op te lunnen maken. Waardeloos. Enige pluspunt aan de TomTom kit is de GPS versterker. Werkt heel doeltreffend.

  13. @Jonathan: Had de TT carkit destijds niet gekocht voor de carkit functie. Je kunt op je vingers na tellen dat de kwaliteit van het HF bellen met de tt carkit bagger is. Het speakertje was verekte handig aangezien het volume vb navigatie of flitsapp niet erg hard is icm de iPhone (met de radio die op de voorgrond staat te blèren).

  14. Ik sta wel altijd te kijken over hoe de mensen reageren op de gps-versterker in de Tomtom carkit. Ik gebruik zelf al geruime tijd Navigon, eerst op de 3G, toen de 3Gs en nu sinds kort op m’n iPhone 4. Nog nooit problemen gehad met de gps-ontvangst dus is m.i. ook niet nodig op de Navigonhouder.

  15. De Navigonhouder is qua bevestiging veel beter als de TomTom.
    De Navigon is goede houder, maar niet vergelijkbaar met de TomTom Carkit.
    De TomTom Carkit is ook een GPS versterker en werkt goed als carkit, en laad ook meteen bij.
    Werkt bij mij prima met de 3G/3GS
    Ik heb de indruk dat je bij de Iphone 4 niet echt meer een GPS versterker nodig hebt.

  16. Mogen ze dan wel weggeven aan iedereen die laatst met de 50%-actie er in gestonken is om tóch nog n behoorlijk bedrag voor hun app uit te geven, terwijl ie even later doodleuk als ‘gratis bij T-mobile’ werd aangekondigd.
    Eenieder die dit is overkomen zal altijd een wrange smaak houden bij het horen van hun naam…
    Alsof dát dan slimme reklame is…

  17. @jbbz:
    De gratis versie is echt zwaar uitgekleed en totaal niet vergelijkbaar. Als ik dezelfde functies als jouw versie wil hebben is dat veel duurder dan 50,-. bovendien gaat navigeren in het buitenland niet zonder extra roamingkosten.

  18. Ik vraag me af bij de carkit van tom-tom. Hoor je alles Dan niet door de luidsprekers van de auto ipv het luidsprekertje van de carkit?

    Zoals telefoon gesprekken enzo.

  19. “Wie haast heeft kan nu alvast een pre-order plaatsen…”

    Dat word moeilijk, aangezien je daarvoor in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland moet wonen.
    We moeten dus wachten totdat ie in de Nederlandse Webshop van Navigon te zien is.

  20. Week 39 is inmiddels geweest. Is er al nieuws over een officiële aankondiging? Op de website van Navigon kan ik zo snel niks vinden..

  21. Het staat inmiddels op de site van navigon en is te bestellen!

  22. Niet bestellen! De aangeboden houder voor de iPhone 4 past niet op de bestaande carkit van de 3GS terwijl dit wel zo verkocht wordt. De klantenservice reageert er nogal laconiek op. Ik heb de houder teruggestuurd en heb nog helemaal geen reactie ontvangen. Uitermate treurig!

  23. Inderdaad, ik heb gisteren de houder voor de iphone 4 ontvangen, deze past niet op de carkit van de 3GS, waardeloze shit!

  24. @Maarten – Ik heb niets nieuws meer van ze gehoord.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.