Steve Wozniak spreekt op 18 november in Den Haag

Steve Wozniak komt op 18 november voor een lezing naar Den Haag. Tijdens Meet The Future staat The Woz ingepland tussen lezingen over techniek en betawetenschappen.

steve-wozniakSteve Wozniak is de clown van Apple en de held van menig Apple-fanboy. The Woz jailbreakt zijn iPhone en heeft regelmatig kritiek op Apple-producten (zoals over de batterijduur van de iPhone). Bij de lancering van nieuwe Apple-producten komt The Woz doodgemoedereerd aanrijden op zijn Segway om tussen het gewone publiek in de rij bij de Apple Store te gaan staan. Wie Wozniak wel eens in levenden lijve wil ontmoeten heeft binnenkort een mooie kans: op 18 november komt de mede-oprichter van Apple naar Nederland om een lezing te geven voor de ‘Meet the Future’, Science and Technology Summit 2010.

Je kunt je gratis inschrijven voor dit evenement, met inspirerende lezingen over techniek, betawetenschappen, hoogbegaafdheid, privacy, de krant van morgen en talloze andere onderwerpen. Steve Wozniak staat om 11:45 uur ingepland voor een 60 minuten durende presentatie. Het evenement wordt georganiseerd door het Platform Bèta Techniek, dat van de overheid de opdracht heeft gekregen om te zorgen voor een goede beschikbaarheid van bètatechnici.

Meer informatie: Summit 2010
Tipgever: Paul

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2010, 18:55
Categorie Round-up
Onderwerpen apple store den haag, steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.