Vogel’s Mount & Cover: muur-, bureau- en autohouder voor de iPad

Vogel's heeft een serie iPad-houders aangekondigd op de IFA. Je vindt een bureauhouder (TableStand), autohouder (CarMount) en muurhouder (WallMount) in het productaanbod.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vogel ipad wallFabrikant Vogel’s kennen de meeste mensen wel van de houders waarmee je je flatscreen-tv aan de muur kunt bevestigen. Op de IFA in Berlijn heeft Vogel’s een compleet nieuwe productlijn voor de iPad aangekondigd. Vogel’s Mount & Cover is een systeem om je iPad overal te bevestigen: aan de muur, op de tafel of in de auto. Basis van het systeem is de BaseCover. Dit is een beschermhoes voor de iPad met ingebouwde aluminium connector. De iPad is daarmee eenvoudig te bevestigen aan één van de houders die op de IFA te zien zijn: de WallMount, TableStand en CarMount.

vogel tablestandDe TableStand van Vogel’s maakt van de iPad een digitaal fotolijstje voor op de kast. Maar je kunt het ook gebruiken om de iPad op je bureau of op een tafel te zetten, om films en televisieprogramma’s te bekijken.

De WallMount is eigenlijk niet meer dan een knop, die je aan de muur bevestigt. Je kunt in meerdere kamers zo’n wandsteun installeren, waar je de iPad met één klik aan vastmaakt. Daarna draai je de iPad 360 graden rond, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de iPad eraf valt. Op deze manier kun je de iPad in de slaapkamer gebruiken als wekkerradio, in de woonkamer als digitaal fotolijstje, geluidsinstallatie, radio en als weerstation, of in de keuken voor recepten.

vogel wallmountTenslotte is er de CarMount, een oplossing op basis van de al bestaande DVDock. Met deze autohouder heb je geen gereedschap nodig om de klem te bevestigen aan de hoofdsteun. Vervolgens kun je op deze klem de iPad met BaseCover vastklikken, zodat de kinderen onderweg op de achterbank kunnen genieten van een filmpje. Het slimme van dit systeem is natuurlijk, dat je met één iPad-cover meerdere ophangmogelijkheden heeft. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar wel heeft Vogel’s laten weten dat ze patent hebben aangevraagd op het systeem en dat er nog meer ophangmogelijkheden aankomen. Ook gaan ze een licentieprogramma starten voor externe partijen die ophangsystemen voor de iPad willen verkopen.

Het Mount & Coversysteem wordt geïntroduceerd op de IFA 2010 en zal in oktober 2010 in Europa beschikbaar zijn. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Meer info: Mount & Cover

vogel-autohouder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2010, 23:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.