Reacties voor: MySaver: bescherming voor iPad-kabels in kleuren van de Smart Cover

Slijten de kabels van jouw iPad ook zo snel? De MySaver biedt een goed geprijsde oplossing uit de Verenigde Staten die binnenkort wordt geproduceerd.
Bart Breij -

Reacties: 16 reacties

  1. Apple zou ook gewoon goede stekkers kunnen maken natuurlijk…

  2. Wat een lelijk ding zeg 😉

    Maar ja, je moet wat, de Apple-kwaliteit is echt niet meer wat het vroeger was!

    Ik heb ook regelmatig last van ingescheurde kabeltjes (3x iPhone & 2x iPad) en dat al binnen 1 jaar, gewoon een zeer slecht product!

    De “ZOGENAAMDE” Apple- kwaliteit is vergelijkbaar met het gemiddelde DealExtreme-kabeltje.

    Apple glijdt steeds verder af…

  3. Wat een gezever weer…

    Hoezo slechte kwaliteit? argumenten graag…
    Dit soort kreten zijn te vergelijken met zaken als ‘wat een k*t tv, ik laat hem 1x vallen en nu doet hij het niet meer’

    Kijk zo’n kabel is nu eenmaal niet gemaakt om strak op te rollen, dit is wat de meeste van de kabelbreukers onder ons doen.
    Ik laat mijn kabeltjes altijd vreedzaam zijn eigen terretorium zoeken en heb nog nooit last gehad van welk beginnend scheurtje what so ever.

  4. Gezever?
    Ik rol ze ook nooit op maar 1/3 is wel kapot. Andere kabels hebben dat probleem in het geheel niet.
    De praktijk lijkt mij het beste argument.

  5. Ja, slechte kwaliteit die kabels. Argument? Komt ie.

    Ook bij mij is de Apple kabel op die verbinding geknakt.
    Dus maar een chinees makelij kabeltje van €5,- van de markt gehaald. Blijkt niet alleen €14 goedkoper te zijn dan die van Apple, maar ook aanzienlijk sterker. De reden? Geen rubber, maar plastic.

    Niet alles van Apple is goed. Zo zijn de muizen van Apple bijvoorbeeld (ook de allernieuwste Magic Mouse) ook legendarisch slecht. En ja, ik heb ze helaas ook allemaal uitvoerig geprobeerd. Geef mij maar een Logitec.

  6. Zeker slechte kwaliteit! ook al meerdere versleten. argumenten noemen is niet eens meer nodig.

  7. De apple conect kabels zijn sind de invoering van de ipod al bagger en ze hebben er nog steeds niks aan gedaan. Bij mijn ipod is hij namelijk toen die tijd stuk gegaan en van mijn ipad2 begint hij ook al een beetje los te raken. Terwijl ik bij mijn telefoon er niks aan mankeert, dus waarom maken ze die kabel er niet gewoon op een andere manier aan de conector vast.

  8. Origineel geplaatst door bigkevx2
    Wat een gezever weer…Hoezo slechte kwaliteit? argumenten graag… Dit soort kreten zijn te vergelijken met zaken als ‘wat een k*t tv, ik laat hem 1x vallen en nu doet hij het niet meer’Kijk zo’n kabel is nu eenmaal niet gemaakt om strak op te rollen, dit is wat de meeste van de kabelbreukers onder ons doen. Ik laat mijn kabeltjes altijd vreedzaam zijn eigen terretorium zoeken en heb nog nooit last gehad van welk beginnend scheurtje what so ever.

  9. Knakt de kabel niet net zo hard achter dit beschermgevalletje? Ligt er idd gewoon aan hoe strak je hem oprolt.

  10. Mijn kabeltje van mijn ipod 1st Gen doet het al, wat is het, ruim 3 jaar zonder enige problemen goed.. En hij wordt dagelijks gebruikt.

  11. Van dat oprollen is onzin, want ik rol die van mij ook nooit op en bij mij is hij ook stuk. Het is toch te zot voor woorden dat zoiets op de markt moet komen. Apple moet gewoon goede degelijke producten leveren. Daar betalen we met z’n allen wel grof genoeg voor dacht ik zo…

  12. De kabel van mijn iPod 1g heeft de iPod overleeft…

  13. Inderdaad wat een gezeik dat de kwaliteit van Apple in het algemeen achteruit gaat. Tot nu toe ben ik twee dingen tegengekomen van Apple die slecht zijn:
    – de USB kabels
    – de headphones

    Voor de rest is alles super van Apple, ook de Magic Mouse! Heb twee Magic Mouses en die doen het beide al minstens een jaar prima! Batterijen van die dingen gaan ook enorm lang mee. Al ben ik de laatste maanden meer van de Magic Trackpad …

  14. Origineel geplaatst door Tom van ZummerenInderdaad wat een gezeik dat de kwaliteit van Apple in het algemeen achteruit gaat. Tot nu toe ben ik twee dingen tegengekomen van Apple die slecht zijn: – de USB kabels – de headphonesVoor de rest is alles super van Apple

    Ach noem het maar gezeik, negatieve feiten zijn nooit leuk om te horen!

    Je vergeet voor het gemak even…
    Dat o.a. het hele blacklight-bleeding ‘gezeik’ toch ook gewoon komt omdat men een waardeloze kwaliteitscontrole hanteert!

    Bovendien als het al niet lukt om deze simpele kabeltjes in een betere kwaliteit uit te voeren dan zegt dat toch al genoeg dunkt me?

    Ik betaal voor kwaliteit dus heb ik recht op kwaliteit, zo simpel is het 😉

  15. Origineel geplaatst door Erik
    Knakt de kabel niet net zo hard achter dit beschermgevalletje? Ligt er idd gewoon aan hoe strak je hem oprolt.

    dat dacht ik ook, dus nu gaat de kabel achter dat beschermding knappen.

  16. Ik ben enorm Apple-fan en ik ga zeer zorgvuldig met mijn spullen om. Twee van de drie kabeltjes zijn op de aangegeven plek inderdaad gescheurd. Is de kwaliteit minder dan vroeger? Wie het weet mag het zeggen.

    Kan die man uit het filmpje ons niet even gewoon recht aankijken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.