MySaver: bescherming voor iPad-kabels in kleuren van de Smart Cover

Slijten de kabels van jouw iPad ook zo snel? De MySaver biedt een goed geprijsde oplossing uit de Verenigde Staten die binnenkort wordt geproduceerd.

Kapotte kabels van de iPhone en iPadOndernemer Thomas Lehman uit Brooklyn, New York, repareert Apple-apparaten voor zijn werk en ziet met enige regelmaat gehavende oplaadkabels voor de iPad en iPhone langskomen. Op de Amerikaanse website Kickstarter bedacht hij een bijzonder product: beschermhoesjes die ervoor zorgen dat de kabels van de iPad niet knakken aan de uiteindes. Blijkbaar was er veel vraag naar de bescherming, want het project werd binnen no-time gefinancierd.

Kickstarter is een website waarop ondernemers mensen over willen halen om te investeren in hun project, in ruil voor grote dank en het product zodra het op de markt komt, als het gewenste bedrag bij elkaar wordt verzameld. Bij de MySaver is het beoogde bedrag maar liefst 47 dagen voor de deadline al gehaald en dat betekent dat de investeerders het product opgestuurd krijgen en dat de MySaver op de markt komt.

De kabel-beschermhoes komt er in twee varianten. De uiteindelijke prijzen zullen wat hoger liggen dan ze nu zijn op Kickstarter, maar van die prijzen kan nog volop geprofiteerd worden. Er is een DIY-pakket, waarbij je zelf de clipjes om de kabels moet leggen voor omgerekend 8,35 euro inclusief verzendkosten. De andere variant is de MySaver Pro waarbij je zelfs een geheel nieuwe oplaadkabel van de 30 pins-connector van de iPad (en iPhone) naar de USB-ingang krijgt. Die kost omgerekend iets meer dan 17 euro voor investeerders.

De bescherming is leverbaar in vijf kleuren die overeen komen met de kleuren van de Smart Cover die Apple verkoopt voor de iPad 2. Het zijn zilver-grijs, fluor-groen, roze, lichtblauw en de kleur die aan ons land verbonden wordt.

Directe link: MySaver op Kickstarter

MySaver in de kleur van iPad 2 Smart Cover

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2011, 17:35
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.