Reacties voor: Mujjo maakt alvast (olijfgroene) hoesjes voor de iPhone X

Mujjo maakt nu olijfgroene hoesjes voor de iPhone X. Deze hoesjes van echt leer worden in Nederland gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 31 reacties

  1. Olijfgroen 😍

  2. Niet echt handig die pasjes icm draadloos opladen.

  3. Mooie kleur die olijfgroen. Ik heb zelf een Mous Limitless besteld. Deze case beschermt je iPhone X heel goed gezien eerdere reviews van de case op oudere iPhones.

  4. Hopelijk brengt Mujjo deze kleur ook naar de covers van de huidige lijn iPhone’s. Deze kleur zal een matzwarte iPhone 7 zeker goed staan. Zelf gebruik ik de covers van Mujjo al jaren. Mijn ervaring is dat ze erg mooi zijn en blijven. Ook naar 1-2 jaar intensief gebruik. Goede kwaliteit van Nederlandse bodem.

  5. Het luxe merk Piel Frama maakt ook al ‘hoesjes’ voor de iPhone X

  6. Blij om te horen, m’n huidige leren Mujjo wallet-hoesje (iPhone 6) bevalt me erg goed.

  7. Hoe zit het met draadloos opladen bij deze hoesjes? En als je zo’n mooi toestel als de X koopt, waarom dan de hoes? T_T

  8. Zien er mooi uit.

  9. Zonde van het mooie ontwerp van de X.

  10. Twee weken terug betelling geplaatst bij „Vaja cases” – prachtig ontwerp van Argentijnse leer voor de iPX. 🙂

    http://nl.tinypic.com/r/raufqu/9

  11. @Jelle: omdat ff €1300 op de grond laten stuiteren veel geld is

  12. Gelukkig dat smaken verschillen, wat een afschuwelijke kleur. 😱

  13. Nu olijfgroen nog voor de iPhone 7 en ik bestellen!

  14. Ik heb nu de lederen Product Red hoes (gekocht voor mijn iPhone 7 Product Red) om de iPhone 8 zitten. Het was gewoon een gave kleur. De hoes is nog geen half jaar oud en ziet er nu uit alsof hij een middagje op de bbq heeft gelegen… Product Black…? Deze hoes is naarmate je hem langer gebruikt ernstig lelijk geworden qua kleur. Kapot is hij nog niet. Het is wel tijd om een nieuwe hoes te kopen vind ik. Ik lees dat Mujjo na verloop van tijd en gebruik mooier wordt… twijfel… twijfel… dat trok wel even de aandacht!

  15. @McPan: je kan hem toch niet opladen met een hoesje erom, dus moet je hem er toch uithalen 😄

  16. Er is maar 1 goed hoesje voor je IPhone en dat is een originele.. deze hebben altijd de perfecte pasvorm en komt geen rommel tussen. Ik wil persoonlijk niet anders.

  17. @McPan: de afgelopen tijd hebben wij vele tests uitgevoerd met een iPhone 8, Mujjo (wallet) cases en verschillende pasjes (max 3 stuks).

    Hieruit is gebleken dat het verschil in oplaadsnelheid nihil is t.o.v. het draadloos opladen zonder case. Daarnaast werken de gebruikte pasjes (met magneetstrip en rfid chips) nog uitstekend.

  18. Ben niet zo van de hoesjes, maar als er dan iets gebruikt moet worden, dan is het er eentje van Caudabe.

  19. Ben ik de enige die het apple logotje aan de achterkant mist? Bijna een kopie van apples eigen leren hoesjes.. maarehh.. ik hoop dat deze hoesjes niet van het poreuze leer gemaakt zijn en niet zwart eindigen

  20. Laat nu net de IPhone X van mij straks een doorzichtige case verdienen door zijn looks. Al zijn deze leren cases wel altijd mooi.

  21. Origineel geplaatst door MLVC
    Ben niet zo van de hoesjes, maar als er dan iets gebruikt moet worden, dan is het er eentje van Caudabe.

    Die ziet er super gelikt uit zeg!

  22. Origineel geplaatst door Eric
    @Jelle: omdat ff €1300 op de grond laten stuiteren veel geld is

    Verzekering? 🤔

  23. Prachtige hoesjes, maar nadat het derde hoesje ( voor iphone 6)binnen 7 maanden stuk ging toch maar voor een ander merk gekozen. Het kunststof frame breekt op de hoeken en het leer laat los, ook op de hoeken. Alles keurig onder garantie vervangen…dat wel.

  24. @L8: Verzekering keert ook niet paar keer achter elkaar uit, kleine lettertjes. En hoe hoog is eigen risico per specifieke verzekering per keer?

  25. Jammer dat deze hoesjes niet de metalen knoppen heeft zoals de apple cases. Die werken vele malen fijner.
    Kleur 👍🏻

  26. Waarom altijd die open onderkant bij dit soort cases. Als hij per ongeluk een keer stuitert, of als je hem in je zak hebt zitten met per ongeluk iets van metaal….
    Ik ben persoonlijk meer fan van cases die de complete bezelrand omsluiten.
    Je ziet vaak ook van die lederen wallet cases waarbij zowel de onderkant als bovenkant open zijn 🙁
    Misschien illusie maar mocht je telefoon vallen dan komt hij eerder los van de case dan wanneer strak omsloten.

  27. Graag ook deze kleur voor de 7 plus alstublieft. Ik vind hem echt super mooi 😍

  28. Mooie hoesjes. Maar dat van die pasjes zal een tijdelijk iets zijn. Pasjes zijn straks extreem ouderwets omdat alles via NFC en ApplePay gaat.

  29. Het zijn prachtige hoesjes, maar kwalitatief een ramp. Ik ben inmiddels aan mijn 7e exemplaar toe. Servicegericht zijn ze wel, alle complimenten daarvoor. Ontvang alle begrip wanneer ik weer contact opneem omdat het leer weer loslaat (dit is altijd het probleem) en nee, ik doe geen rare dingen met mijn telefoon. Krijg dan altijd het verhaal over een slechte batch, etc. Overigens hebben 2 collega’s exact dezelfde ervaringen met de hoesjes van Muijo. Olijfgroen is overigens wel een heel mooie kleur!

  30. Origineel geplaatst door Erik
    Het zijn prachtige hoesjes, maar kwalitatief een ramp. Ik ben inmiddels aan mijn 7e exemplaar toe. Servicegericht zijn ze wel, alle complimenten daarvoor. Ontvang alle begrip wanneer ik weer contact opneem omdat het leer weer loslaat (dit is altijd het probleem) en nee, ik doe geen rare dingen met mijn telefoon. Krijg dan altijd het verhaal over een slechte batch, etc. Overigens hebben 2 collega’s exact dezelfde ervaringen met de hoesjes van Muijo. Olijfgroen is overigens wel een heel mooie kleur!

    Das mooi balen inderdaad. Ik was nog zo enthousiast over deze case icm de kleur, maar na vele klachten over het “kwaliteit-probleem”, gaat het hem waarschijnlijk niet worden. Ik hoop dat Mujjo er iets mee kan/doet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.