Inspire-kaars ruikt naar Mac

Met de Inspire-geurkaars haal je de geur van nieuwe Apple-spullen in huis

Met de Inspire-kaars haal je de geur van een nieuwe Mac in huis. Accessoiremaker Twelve South heeft weer een geurkaars voor de feestdagen gemaakt.

Accessoiremaker Twelve South was vorig jaar in het nieuws omdat ze geurkaarsen hadden gemaakt met de geur van een nieuwe Mac. Binnen no-time waren de kaarsen uitverkocht, ondanks de toch wel forse prijs van $24 per stuk. Blijkbaar zagen mensen de humor er wel van in. Nu zijn ze terug met een nieuwe kaars, de Inspire.

Inspire-kaars ruikt naar Mac

Inspire-kaars ruikt naar nieuwe Apple-spullen

De nieuwste geurkaars heeft een iets andere geur, met sterke tonen van bergamot, citroen en dragon (anijs). Het moet zorgen dat je bij het opsteken van de kaars nog meer het gevoel krijgt dat je huis vol staat met nieuwe Mac-spullen.

In onderstaande video zie je de making of van de kaars die ze eerder maakten:

Mooier, maar ook duurder
De houder waarin de geurkaars wordt geleverd heeft ook een update gekregen. In plaats van een goedkoop plastic bakje ziet het er nu meer uit als Apple-design. Daardoor is de prijs wel iets omhoog gegaan ($29,99 plus verzendkosten) maar gezien het succes van de kaars vorig jaar zal Twelve South zich daar niet echt druk om maken. Een deel van de opbrengst gaat naar FIRST, een goed doel dat jongeren helpt om een technische opleiding te volgen.

Twelve South Inspire-kaars

De Inspire Mac candle N°2 is gemaakt van 100% sojawas en de geur moet je helpen om je hoofd leeg te maken en creativiteit te stimuleren. Hiervoor heb je 60 tot 70 uur de tijd, want daarna is de kaars volledig opgebrand. Verkrijgbaar via de website van Twelve South.

Geurkaars nieuwe Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2017, 12:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen feestdagen, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.