MrMovie Bioscoop Agenda laat je nu filmkaartjes kopen

MrMovie Bioscoop Agenda voor iPhone laat je nu kaartjes kopen via iDeal. Je ziet het aanbod van Pathé, Wolff, Utopolis en JT.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

MrMovie waar wil je film kijkenDe bioscoopagenda MrMovie voor iPhone is uitgebreid met de mogelijkheid om direct filmkaartjes te kopen en te reserveren. Besluit je een filmkaartje te kopen in de applicatie, dan kan je die direct afrekenen met iDeal. De nieuwe mogelijkheid geldt alleen voor bioscopen die de functie voor de app geschikt maken. In de applicatie bekijk je op elk moment van de dag het filmaanbod van de verschillende bioscopen in je woonplaats of omgeving.

MrMovie Bioscoop Agenda iPhone kaartjesOp het informatiescherm in de applicatie zie je welke bioscopen deelnemen aan de mogelijkheid om kaartjes te kopen of te reserveren. Is dat niet het geval bij je bioscoop, dan zie je er ook niks van terug. Een overzicht met bioscopen die worden ondersteund, moet op dit moment nog in de app worden gezet. Je kan in ieder geval reserveren bij bioscopen en filmhuizen Alblasserdam, Gouda, Heerenveen (ook direct betalen) Heerlen en Zierikzee.

MrMovie voor iPhone toont het filmaanbod van de Pathé, Wolff, Utopolis en JT. Ook worden lokale bioscopen en filmhuizen meegenomen in het aanbod. Je ziet het aanbod van vandaag, morgen of een later moment overzichtelijk onder elkaar staan, op chronologische volgorde. Met een druk op de klok voer je een tijd in waarop je een film wil zien en met de MrMovie-knop centraal onderin bepaal je welke bioscopen worden getoond in de resultaten. Films worden weergegeven met filmposter, trailer, omschrijving en details en de beoordelingen van IMDb en Rotten Tomatoes. In de vorige update werd de mogelijkheid om films te delen via WhatsApp al toegevoegd.

Downloaden: MrMovie Bioscoop Agenda (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:31
Categorie Uncategorized
Onderwerpen bioscoop, mrmovie, pathé

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.