Motorsport Manager is Apple's gratis App van de Week.

Motorsport Manager is Apple’s gratis App van de Week

Motorsport Manager is een week lang gratis te downloaden als Apple's gratis App van de Week. Breng je team naar de overwinning door strategische beslissingen te maken.

Motorsport Manager is Apple's gratis App van de Week.

Als je een racegame op je iPhone of iPad installeert, zul je in negen van de tien gevallen zelf achter het stuur moeten kruipen. Motorsport MlinkMotorsport Manager) bewijst dat er heel wat moet gebeuren voordat een coureur als eerste over de finish gaat. Achter de schermen manage jij een raceteam, zodat ze zo goed mogelijk kunnen presteren.

Iedere week zet Apple een app in het zonnetje door hem zeven dagen lang als Apple’s gratis App van de Week te benoemen. De app krijgt een centrale plaats in het Uitgelicht-onderdeel van de App Store, en je kunt hem gratis downloaden. In-app aankopen blijven overigens wel geld kosten, dus houd daar rekening mee.

Breng je raceteam naar de overwinning

Zoals je op de screenshots kunt zien, bekijk je de race-actie in Motorsport Manager van bovenaf, en heb je er geen directe invloed op. Handmatig stel je jouw team samen, en de auto’s waar ze in rijden. Van tevoren maak je beslissingen op basis van het weer en het terrein, en je kiest ook hoeveel je personeel betaald krijgt. Ook kies je de juiste pitstop strategie uit, wat cruciaal is voor het succes van je team.

Deze beslissingen stapelen zich al snel op, en tijdens de race kom je er achter of je de juiste hebt gemaakt. Ondanks dat je zelf geen spectaculaire race-moves uit zult halen ziet Motorsport Manager er wel erg mooi uit. De menu’s zijn strak, en terwijl er een rit aan de gang is zie je gekleurde bolletjes over een landkaart glijden.

Motorsport Manager is een leuke afwisseling van het gros van de racegames in de App Store. Met snelle reflexen kom je er namelijk niet, je zult je strategisch inzicht moeten gebruiken, en slim moeten omspringen met het budget dat je hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2016, 9:50
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.