The Kiss is een nieuwe reclamespot over de Apple TV en Siri

Apple heeft een nieuw reclamespotje voor de Apple TV gemaakt, genaamd The Kiss. Daarin demonstreren twee acteurs de Siri-functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een nieuwe reclamespot voor de Apple TV gemaakt. In ‘The Kiss’ zien we de Apple TV en Siri in actie. In het spotje zijn acteurs Alison Brie en Nikolaj Coster-Waldau te zien. De twee acteurs proberen een filmkus te doen, terwijl ze Siri gebruiken om een bepaalde scene uit een film in beeld te krijgen.


The Kiss, Apple TV-reclamespot

Ze demonstreren daarin commando’s die je met Siri (in het Engels) kunt geven, zoals “What did she say?” en “Rewind 10 seconds”. Ook laten ze zien hoe je met Siri bepaalde films en tv-series kunt afspelen of naar muziek kunt luisteren. De spotjes passen in een serie, waarbij aan het einde een soort testbeeld te zien is met de tekst ‘The Future of Television’.

https://www.youtube.com/watch?v=-F6tUN2j0Iw

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.