Reacties voor: Motorola wint van Apple in Duitsland in strijd om 3G-patenten

Motorola heeft in Duitsland een verkoopverbod voor 3G-producten van Apple afgedwongen. Apple heeft tot februari de tijd om een licentie te nemen of de iPhone en 3G iPad aan te passen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. De hele wereld staat in de fik en ondertussen klagen bedrijven elkaar aan de lopende band aan. Ik snap wel dat het om veel geld gaat maar af en toe zijn het net kleine kinderen. “is van mij!” “nietus, van mij!”. Zucht… Moe word je ervan en het kost bakken geld

  2. Ondanks dat ik een groot liefhebber ben van Apple’s producten vind ik ‘t eigenlijk wel lekker dat Apple nu een koekje van eigen deeg krijgt! Al die vage breed omschreven patenten zijn slecht voor de innovatie en het moet maar eens afgelopen zijn met die patentenoorlog. Maarja dat is waarschijnlijk een utopie, want ik lees net alweer een bericht op iPhoneclub over verkochte/gegeven patenten aan Digitude om een rechtszaak te starten.

  3. @Willem: Als ze nou gewoon eerst uitzoeken of datgene wat ze gebruiken gepatenteerd is heb je al dit gezeik niet. Zal wel veel uitzoeken zijn maar scheelt op deze manier wel veel geld. En als jij iets uitvind is het logisch dat je het niet zomaar door anderen laat gebruiken, anders is de ontwikkeling beetje nutteloos en komt de ontwikkeling te stilstand..

  4. Ja dom gedoe deze patenten-oorlog. Boeie. Ik weet het, dit is een apple fanpage maar volgens mij overdrijven jullie nu wel. Er staat “Daardoor kan Apple een voorlopig verkoopverbod bewerkstelligen voor alle Apple-producten waarin 3G-technologie wordt gebruikt.” Die eerste apple moet toch echt een motorola zijn. Gday.

  5. Echt goed. Hoop dat Apple nu eens lekker op zijn bek gaat.

  6. Had Samsung niet beweerd dat Apple hun 3g patenten “gebruikt” had?

  7. Je wordt er wel een beetje patentmoe van.
    Alhoewel het mooi is dat Apple nu eens aangepakt wordt.

  8. Jullie zitten hier op een Apple nieuws website terwijl sommige niets van de geschiedenis afweten (of gewoon niet nadenken).
    Jaren terug is Apple van Microsoft verloren met de strijd van operatie systemen voor PC’s. MS ging met ideeën lopen omdat Apple met zijn voeten liet spelen.

    Moet je dan niet uit fouten leren?

    Waarom vinden sommige het goed dat Apple wordt aangepakt? Dit is in het begin al hard genoeg gebeurd!!

  9. Apple heeft heel lang met Motorola samengewerkt van 1983 t/m 2005. Ze hebben nog samen een mobieltje uitgebracht voor de iPhone, we zijn het vergeten blijkbaar. De scheiding was pijnlijk voor Motorola, na zo’n mooie en lange relatie zit nog steeds wrok bij Motorola. Misschien valt er nog wat huisraad bij Apple weg te halen…

  10. Draait deze zaak niet om GPRS? 2G?

  11. Stomme vraag misschien.. Maar waarom wordt alleen Apple aangeklaagd? Iedere telefoon heeft tegenwoordig toch 3G, en niet alleen Apple?!

  12. Moet gewoon ophouden.
    Slaat gewoon nergens op.
    De mobiele wereld is nu vol op aan het veranderen maar hiermee word dat helemaal tegen gehouden :S

  13. @Léon: Klopt hahaha, ik weet zeker dat samsung en htc en nokia misschien ook wel die patenten gebruiken, maar dat zijn hun vriendjes dus die doen ze niks. Ficking zielig. Google heeft moterola ook alleen maar gekocht voor de patenten.

    OnTopic: het is geen verkoopverbod het is een importverbod. De telefoons en ipads die er liggen mogen gewoon verkocht worden.

  14. Iedereen vind het mooi dat apple op ze bek gaat nu ( ik ook) maar ik zal het toch minder leuk vinden als het in nederland was/komt xD

  15. Tsja……laat Apple maar in zijn eigen valkuil vallen.
    Zij zijn momenteel het arrogantste bedrijf en ze mogen wel een koekje van eigen deeg hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.