Mophie autohouder met MagSafe voor draadloos opladen, met verlengarm

Reacties voor: Deze MagSafe-houder voor in de auto van mophie zit je ventilatierooster niet in de weg

Accessoiremaker mophie heeft een nieuwe autohouder met MagSafe uitgebracht. Er zit een speciale verlengarm bij, zodat je iPhone het ventilatierooster niet blokkeert.

Reacties: 3 reacties

  1. Ik vind het van andere houders juist een voordeel dat de ventilatie ‘geblokkeerd’ wordt. Als de iPhone in de zomer (te) warm wordt, blaast koele lucht rechtstreeks op de iPhone en koelt deze dus wat af. Dat je bij gebruik van de Mophie houder niet bij knoppen op het dashboard kan komen vind ik dan weer een groot nadeel. Bovendien: wat een idioot hoge prijs vragen ze er voor!

  2. Ik begrijp deze dingen echt niet. Een beetje autoradio of je moet een oude 8-track hebben in een classieker, heeft blue tooth. Mijn ford van 13 jaar heeft het al. Instappen, starten, connectie en handsfree. Dit soort dingen nodigt alleen maar uit om de insta, wa, tweet en andere so called social media zaken te d0en met alle gevolgen van dien.

  3. @Henk: De belangrijkste reden is natuurlijk voor het volgen van navigatie-instructies op je iPhone-scherm. Dan wil je je iPhone wel veilig in een houder hebben. Als je CarPlay hebt, heb je dat dan uiteraard niet nodig, maar ook dan is het voor sommige mensen handiger om de iPhone in een houder te zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.