Mophie Hold Force met Powerstation voor de iPhone 7.

Bevestig een batterij of pasjeshouder aan je iPhone 7 met deze Mophie-case

Met de Mophie Hold Force-case voor de iPhone 7 bepaal je zelf welk accessoire je aan je iPhone bevestigt. De achterkant van deze hoes is magnetisch, waardoor je makkelijk wist tussen externe batterij of pasjeshouder.

Er zijn heel veel hoesjes die extra functies aan je iPhone toevoegen. Van een extra batterij tot aan een opbergplek voor je bankpasjes. Deze hoesjes zijn echter minder handig als je je iPhone vaak voor andere doeleinden gebruikt, omdat je dan telkens van hoesje moet wisselen. Bekende accessoiremaker Mophie heeft daar iets op bedacht en brengt de Hold Force-case op de markt, speciaal voor de iPhone 7. De achterkant van deze case is magnetisch, zodat je er drie soorten uitbreidingen aan kunt bevestigen.

Mophie Hold Force met Powerstation voor de iPhone 7.

Hold Force-case voor iPhone 7 met magnetische uitbreiding

De Hold Force-case beschermt de achterkant en zijkanten van je iPhone met een doorzichtige frame. De achterkant van de hoes is voorzien van een magnetisch gedeelte dat je vervolgens uit kunt breiden met één van de drie accessoires: een externe batterij, een cover voor de voorkant of een houder voor je bankpasjes. De Powerstation Plus mini voegt twaalf uur extra batterij toe en met de Folio is er plek voor drie bankpasjes aan de binnenkant van de iPhone 7. De Wallet is een uitbreiding voor twee pasjes aan de achterkant van je iPhone.

Elk accessoire wordt dus door middel van magneten aan de achterkant van het toestel bevestigd. De extra batterij verbind je via een kleine micro-USB aan de Lightning-ingang van je iPhone 7. Nadeel hiervan is dat je hierdoor niet meer bedraad naar muziek kunt luisteren. De Wallet maakt het bovendien mogelijk om je iPhone horizontaal neer te zetten, zodat je bijvoorbeeld makkelijker een filmpje kunt kijken. Volgens de accessoiremaker hebben de magneten geen negatieve invloed op het gebruik van je bankpassen.

De Hold Force-case is beschikbaar voor zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus en kost €39,95. Je kunt hierbij kiezen uit tien verschillende kleuren, zoals zwart, donkerblauw of grijs. De Powerstation Plus kost nog €59,95 extra, terwijl je voor de twee andere accessoires €19,95 betaalt. Als je de accessoires via de website van Mophie bundelt met de Hold Force-case, krijg je op de batterij €20 korting. Voor Folio en Wallet betaal je dan €9,95. De accessoires zijn vanaf vandaag te bestellen via de Mophie-website.

Onlangs introduceerde Mophie nog de Charge Force, een batterijhoes die je draadloos kunt opladen. Deze is echter (nog) niet beschikbaar voor de iPhone 7, maar werkt alleen bij de iPhone 6s en iPhone 6.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2016, 20:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen iPhone 7, mophie

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.