Reacties voor: Mophie gaat draadloos met nieuwe iPhone-batterijhoezen

Mophie heeft nieuwe draadloze opladers en batterijhoezen aangekondigd. De Juice Pack Wireless laad je draadloos op via de Force Charge-bureauhouder en autohouder.

Reacties: 8 reacties

  1. Laat ik eens een dik lelijk hoesje om mijn mooie slanke iPhone doen zodat het hele design volledig verdwijnt. Ja dat is een goed idee. Bovendien snap ik de hele fus niet zo om het draadloos opladen. Zolang je niet gewoon je telefoon overal in huis neer kan leggen en dan draadloos oplaad snap ik de hele heisa niet. Draadloos opladen maar dan wel op een base station met een draadje….euh.

    Enige voordeel dat ik zie is dat je 1 opening minder hebt die daardoor de tel waterbestendiger maakt.

  2. @Mike: Volkomen mee eens. Los van het feit dat het laden ook nog eens trager gaat… 😉

  3. Ik ben het met jullie eens maar ik vind het ook wel iets cools hebben hoor. Jammer dat het zo duur is en niet beschikbaar voor iPhone 5

  4. Vooral die autolader lijkt mij superhandig! Nu stopt m’n telefoon steeds met laden als het snoertje iets scheef trilt.

  5. Man man, die case maakt de iPhone 6 2x zo dik. Dat moet toch anders kunnen. Wat een lomp ding, het design van de iPhone is meteen aan diggelen.

  6. Prijstechnisch geheel aan Apple aangepast, zie niet echt sexy uit. Maar het is wel heel praktisch, ik heb zoiets van aliexpress voor ongeveer 11€. Wanneer je filmt met je iPhone heb je zo’n extra accu capaciteit wel nodig. Ook wanneer je gewoon zonder kabel je iPhone wil opladen. Apple heeft waarschijnlijk niet voor niks ook zoiets in het assortiment.

  7. Voor in de auto inderdaad handig, maar véél te duur!

  8. @Mike: Helemaal mee eens… telkens aankondigingen over draadloos opladen maar nog steeds zit je smartphone dan vast aan iets… en dat iets heeft een draad en een stekker… hoezo draadloos? Van zodra je dan je smartphone even loskoppelt is dat extra slijtage voor je batterij! Draadloos opladen pas zinnig zonder aan iets vast te zitten in een straal van 5 meter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.