Reacties voor: Puzzelgame Monument Valley voorzien van nieuwe levels

Monument Valley heeft zijn eerste levelpakket gekregen. Voor een klein bedrag kun je aan de slag met Forgotten Shores, een nieuw hoofdstuk met extra levels.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Weer prachtige levels. Ze mogen gerust nog wat maken. Is echt prachtig.

  2. Misschien ben ik fout he, maarik had toch de veronderstelling dat ze nieuwe levels aankodigen die in een free update zouden zitten. Nu moet ik 1,79 ophoesten voor een spel dat al 3,59 kost. Versta me niet verkeerd ik heb het er wel voor over, maar maak het spel dan iets goedkoper…

  3. @geraaar: Inderdaad, ik was ook wel in de veronderstelling dat je voor de korte spelduur die ze hadden ze eventueel nog wat meer gratis levels zouden verstrekken.. Ik heb de game nog niet maar was aan het wachten op een a twee uitbreidingen voor ik hem zou aanschaffen. Nu de game duurder wordt doe ik het voor nu toch even niet denk ik…

  4. Het is inderdaad belachelijk dat je nu weer moet betalen voor 8 levels.
    Ik heb spellen die minder kosten en daar krijg ik nog regelmatig nieuwe levels voor en dat kost niks.

  5. Prachtig spel. Ontzettend veel tijd besteed aan concept, design, de feel van de game, level ontwerp, illustraties, animaties, level-development, code, promotie en allemaal door een klein team van 8 mensen.

    Maar 1,79 is teveel? Blijf dat toch vreemd vinden op een ipad van 300,-, en we bakken met geld uitgeven aan die andere console games…

  6. Ik blijf me verbazen over mensen die het belachelijk vinden dat je voor een spel 5 euro moet betalen. Het maken van een dergelijk spel is handwerk en kost heel veel tijd. Niet-programmeurs kunnen zich dat misschien niet voorstellen, maar voor het ontwikkelen van een eenvoudig spelletje kun je zo maar meer dan 200 uur kwijt zijn. Als je die uren terug wil verdienen, zul je bij een gemiddeld verkocht spel op zijn minst een dergelijk bedrag moeten vragen, lijkt me. En vergis je niet: het spel waar we het hier over hebben, is geen eenvoudig spelletje en heeft vermoedelijk een veelvoud aan uren gekost om te ontwikkelen.

  7. Verdorie nu moet ik bijna een heel beetje minder drinken dit weekend. Dit is echt belachelijk, hoe durf je voor een uitbreiding geld te vragen? Ik werk toch ook gratis voor mijn baas dan ga ik voor een spelletje toch niet zo’n groot bedrag betalen? Mijn iPhone was al zo duur, dan kan ik niet nog eens 0.2% van dat bedrag op tafel leggen.

    #Sarcasme uit#

    Zit niet zo te zeuren, een update is geen recht.

  8. Inderdaad, men zeurt over twee kopjes cappucino of zoiets…wat een armoe.

  9. Volgens mij kan men hier beter weer Candy Crush installeren, dat is gratis. Die verdienen terwijl jij in frustratie maar niet verder komt en je al je vrienden irriteert met je share, likes en shit.

    Ontwikkelen kost geld. Monument Valley is een prachtig product waar veel mensen lang aan hebben gewerkt.
    Hoewel ik het overigens ook dacht: gratis levels voor Eem redelijk korte game. Maar daarnaast zijn 8 levels voor 1,79 prima te doen.

  10. Hoop dat ze snel met nieuwe chapters komen. Ben al rond. Zeer kunnen nog eens 1,7€ verdienen als zeer willen.

  11. Origineel geplaatst door geraaar
    Misschien ben ik fout he, maarik had toch de veronderstelling dat ze nieuwe levels aankodigen die in een free update zouden zitten.

    ik vrees dat het ontwikkelen van deze levels wel wat tijd kost en dus eurokes.

  12. Heb me heerlijk een paar uurtjes vermaakt, zn geld zeker waard.

  13. Iedereen die de nieuwe levels niet duur vind en een mooie toevoeging aan het spel, laat een positieve beoordeling achter in de app store. Het spel wordt omlaag gehaald door mensen die zeuren om de in-app purchase.

  14. Eindelijk 8 nieuwe levels voor een zeer zacht prijsje. Wonderschoon en wederom een paar uurtjes genieten in deze magische speelwereld.

  15. Origineel geplaatst door Luuk Lamers
    Iedereen die de nieuwe levels niet duur vind en een mooie toevoeging aan het spel, laat een positieve beoordeling achter in de app store. Het spel wordt omlaag gehaald door mensen die zeuren om de in-app purchase.

    Dus mensen met een meningsuiting (laatst dat ik keek leven we nog altijd in een maatschappij waar er menigsvrijheid een recht is) die niet gelijk staat met het jouwe worden automatisch als zeuren bestempeld?
    Die redenering komt dan ook maar héél kleinzielig over.
    Dit geld ook voor jou Roberto.

  16. Mooie toevoeging! Geld meer dan waard!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.