Monument Valley Forgotten Shores

Puzzelgame Monument Valley voorzien van nieuwe levels

Monument Valley heeft zijn eerste levelpakket gekregen. Voor een klein bedrag kun je aan de slag met Forgotten Shores, een nieuw hoofdstuk met extra levels.

Monument Valley Forgotten ShoresHet veelgeprezen puzzelspel Monument Valley is voorzien van een reeks nieuwe levels. De nieuwe puzzels zitten vergrendeld achter een in-app aankoop: door eenmalig €1,79 te betalen mag je aan de slag met het nieuwe hoofdstuk ‘Forgotten Shores’. Hierin zitten acht levels.

Monument Valley was eerder dit jaar een onverwachte hit in de App Store. Voor €3,59 kreeg je een bijzondere spelervaring, waarin je moest rondlopen in een omgeving geïnspireerd door Escher-tekeningen. Het werd al snel onze Game van de Week, maar we hadden wel één kritiekpuntje: je had het spel vrij snel uitgespeeld. Met de nieuwe levels wordt de spelervaring nog een stukje verlengd, maar dan wel tegen betaling.

De levels in Forgotten Shores zijn niet aan het einde van de game geplakt, maar spelen zich af vlak voor het laatste hoofdstuk. Dat is echter allemaal verhaaltechnisch: heb je Monument Valley uitgespeeld, dan kun je het levelpakket gewoon kopen en de nieuwe puzzels direct gaan spelen. Dit doe je door op het startscherm bovenin op de nieuwe hoofdstukken-knop te drukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2014, 13:57
Categorie Apps
Onderwerp monument valley

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.