Living Earth widget feature

Living Earth zet wereldklok en weerbericht in Berichtencentrum

Living Weather heeft in een update een widget gekregen, waarmee je snel de wereldklok bekijkt in je Berichtencentrum.

Living Earth is inmiddels een oude bekende in de App Store. Al jarenlang kun je in deze app makkelijk een wereldklok bekijken, waarbij je gelijk ook het weerbericht van bepaalde locaties te zien krijgt. Een update voor de app voegt een belangrijke nieuwe functie toe: een widget. Deze kun je plaatsen in het Berichtencentrum, zodat je snel kunt zien hoe laat het in andere steden is.

Living Earth widgetDe widget van Living Earth laat de tijd en het weer zien van de eerste twee steden die je vanuit de app in de gaten houdt. Daarboven staat het uitgebreide weerbericht van je huidige locatie, met de temperatuur, luchtvochtigheid en hoe laat de zon ondergaat. Met die informatie is Living Earth een vervanger voor weerapps met een widget, zoals bijvoorbeeld Weather Underground. Je kunt in de widget meer tijdzones bekijken door onderin op Show More… te drukken.

Je iPhone heeft uiteraard al langer een wereldklok, maar die kun je alleen bekijken door de Klok-app te openen. De widget van Living Earth is een stuk sneller te benaderen. Je hoeft hiermee alleen het Berichtencentrum te openen hoe laat het bijvoorbeeld in Cupertino is.

De update voor Living Earth voegt ook ondersteuning voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus toe. Op de iPhone 6 Plus kun je de app nu ook in landschapsmodus gebruiken. Achter de wereldbol in de app zie je voortaan een accurate sterrenlucht. Hiermee kun je bijvoorbeeld sterrenstelsels opzoeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2014, 15:07
Categorie Apps
Onderwerp living earth

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.