Reacties voor: Mogelijke foto’s prototype nieuwe iPhone opgedoken

De website Kitguru zegt foto's te hebben van een vroeg prototype van de nieuwe iPhone. Deze heeft ook het langere scherm dat in eerdere onderdelenfoto's opdook.
Lees het complete artikel → Mogelijke foto’s prototype nieuwe iPhone opgedoken
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 47 reacties

  1. Ehh… Die speaker en microfoon kant bevalt mij niet echt aan de onderkant.. :S

  2. Origineel geplaatst door Rob
    Ehh… Die speaker en microfoon kant bevalt mij niet echt aan de onderkant.. :S

    Ik vind dat nog niet eens storend. Alleen die achterkant wel. Ik wil graag 1 hele achterkant niet die onderbreking erin. Apple zal daar wel een goede reden voor hebben.

  3. Alles voor publiciteit. Al die bullshit concepten en ‘uitgelekte’ foto’s altijd. Te triest voor woorden. Kom met nieuws, niet met vermoedens.

  4. Blijf erbij dat ik graag de kleur van een MacBook Pro zou zien en eventueel van dat materiaal. Deze onderbreking in de achterkant lijkt me ook erg lelijk, maar we wachten af…

    Overigens: wat is het probleem met de earphone aan de onderkant? Denk eens na; in je broekzak zit hij ondersteboven, maar hoe je hem vastpakt met je hand zit hij meteen goed in je hand. Vingers naar beneden (=vingers pakken bovenkant vast) vervolgens draai je je hand op naar je gezicht en zit hij goed. Nu met bovenin, moet je hem altijd een soort van overpakken/verschuiven.

  5. Ziet er wel beetje slecht uit? Van papier ofzo gemaakt?

  6. ik heb de earphone liever boven.. heb ‘m in een hoejs met de bodem eerst.. zoadat al ik aan het lipje trek hij er goed om uit komt en ik meteen op de powerknop kan drukken (en als ik ‘m onderste boven erin schuif druk ik ‘m aan)

    dus ik zie de earphone liever boven zodat ik muziek kan luisteren 🙂

  7. Op tweakers.net staan de foto’s zonder watermerk…

  8. Unibody Alu blijf ik op hopen. Strak en in line van de MacBook pro

  9. Hoop niet op die nieuwe dockconnector eerlijk gezegd. Daar gaat de compatibiliteit met bestaande accessoires…

  10. Knal er altijd een mooie skin overheen, dus dan zie je die lelijke onderbreking ook niet. Heb nu deze ‘houten’ sticker erop en krijg er veel complimenten over. Ziet er ook enorm strak uit.

  11. En wederom krijgen ze de kans om goede foto’s te maken en dan krijg je dit? En dan ook nog van een “prototype” die slecht afgewerkt is? Laat me niet lachen…!
    Ik wacht wel tot september…

  12. Op de foto van de 4 en 5 naast elkaar; waarom in vredesnaam niet beide moet de home-knop aan dezelfde kant gefotografeerd. Raar. Dat is toch het eerste wat je doet als je twee toestellen met elkaar wilt vergelijken.

  13. Pfoei…. wat lelijk!
    Laten we het niet hopen.

  14. Hou er rekening mee dat het een prototype is en dat het nog helemaal afgewerkt word kwa design als je naar het model kijkt en niet hoe die eruit ziet maar hoe de vormgeving is vindt ik hem best mooi niet al te groot niet dik

  15. Het zoveelste Photoshop probeersel!!!

  16. Lekker nieuw uiterlijk. Niet dus.
    Glas plaatje weg en metaal er op.
    Jammer

  17. Nieuwe dockconnector ik hoop van NIET! Want wat gedaan met mijn speaker dock, dockingstation iphone, aansluiting in bmw,… Is kostelijke grap dan alles is op de bestaande connector afgesteld.

  18. Ik heb het steeds gezegd: als Apple weer me dit uiterlijk komt en weer met eenzelfde UI, ben ik naar Windows Phone!

  19. Origineel geplaatst door Niels
    Ik heb het steeds gezegd: als Apple weer me dit uiterlijk komt en weer met eenzelfde UI, ben ik naar Windows Phone!

    Daaaag !!

  20. Origineel geplaatst door Niels
    Ik heb het steeds gezegd: als Apple weer me dit uiterlijk komt en weer met eenzelfde UI, ben ik naar Windows Phone!

    we zullen je niet missen, ga maar lekker een beperkte en onderontwikkelde app store door pluizen…

  21. Niet goed afgewerkt? Damn het lijkt wel alsof dat ding 10 jaar in een la heeft gelegen. Ze hebben niet eens de moeite genomen om hem even schoon te maken voor het fotograferen. Maar verder ziet hij er wel goed uit.

  22. Jammer dat de meeste van jullie niet begrijpen wat een prototype is.

  23. Mensen, dit is een prototype. Deze worden vaak gemaakt van plastic of zelfs van klei. Dat is de reden dat hij er onafgewerkt uit ziet. In een later stadium komen er steeds meer prototypes die uiteindelijk beter afgewerkt zijn dan deze.

    Ben blij dat de koptelefooningang eindelijk aan de onderkant zit. Dan haal ik hem niet meer verkeerd om uit mijn broekzak 🙂

  24. Earphone aan onderkant, lekker handig als hij in de bureaulader moet? Kan me niet voorstellen dat ze bij apple daar niet aan denken

  25. De huidige 32 pins connector heeft naast power en data ook een stereo signaal. Daar Apple waarschijnlijk verplicht is (micro)USB te gebruiken in de toekomst (die enkel data en power levert) kunnen ze met de audio plug onderaan voor het stereo geluidssignaal zorgen en kan men zelfs een adapter maken van de bestaande 32 pins naar audio & USB.

  26. De iphones worden steeds lelijker vind ik. Ik vond de 3g en gs eigenlijk wel mooi met een mooie ronde afronding. Maarja nu is alles wel strak. En ik vind 1 achterkant ook mooier

  27. Dit is het meest slechte prototype wat ik ooit van Apple heb gezien. Daarom denk ik dat het ook gewoon weer een fake iPhone is… Zelf binnen een uurtje maak je nog iets mooiers op een CNC freesmachine. Er worden vaak ongeveer 5 toestellen ontworpen en daar wordt het beste uit gekozen…. Dus gewoon even afwachten.

  28. Sterker nog… Ze knallen gewoon een eenvoudige behuizing om het nieuwe geheel puur en alleen voor het testen

  29. Ja Apple aan een micro usb? denk het niet hé… Dan verdienen ze geen geld meer aan hun speciale snoertjes..

  30. Laten we wachten tot september.. Apple heeft een naam hoog te houden en gaan ons allemaal weer verassen!!

  31. @Martijn: Apple maakt zijn prototypes op de computer en niet met klei.

    Daarnaast zouden ze wel wat meer aan de afwerking doen als ze het überhaupt van klei zouden maken.

    Ik vermoed dat dit is gewoon een slechte markt stunt met een nep ding bedoeld om hoesjes op te baseren. Wie gaat ff prutsen en zorgt dat iphoneclub de 1e iPhone 6 foto’s heeft?

  32. @Jasper: Elk bedrijf maakt prototypes van klei… Iets wat je met de computer maakt kan je niet vasthouden.

  33. Als het dit wordt dan stop ik met iPhones.

  34. @Vassilli: En dat baseer je op?

    Mijn pa werkt als technisch engenieur en op zijn werk maken ze computer modellen waarna ze van t materiaal wat t daadwerkelijk gaat worden een prototype maken met een freesmachine.

    Ik denk dat ze dit bij Apple ook zullen doen, zelfs al zouden ze modellen van klei maken eet ik mijn schoen op als dit 1 van die modellen is want de kwaliteit is gewoon bedroevend.

  35. Het lijkt wel een miniatuur graf kist?

  36. Origineel geplaatst door Vassilli
    @Jasper: Elk bedrijf maakt prototypes van klei… Iets wat je met de computer maakt kan je niet vasthouden.

    Ik had niet verwacht dat Apple-fans niet weten, dat er tegenwoordig zeer geavanceerde 3D-printers bestaan. Vraag maar aan KEES!

    Het ziet er naar uit, dat we eindelijk een afneembare achterzijde krijgen. Zodat we EINDELIJK zelf de batterij kunnen vervangen!

  37. Tim Cook:

    “Today, we will introduce a new revolutionary device that will change the complete industry, again….
    We took an iPhone 4s, putted it under the copying machine next to Phill Shillers office and enlarged it on a sheet of A3 paper, magical”

  38. Zal me niet verbazen dat het net als met nieuwe “geheime” modellen in de autoindustrie verplakt en verpakt stukje nieuwe Iphone onder zit……

    Heb geduld….. ik denk dat een ieder verbaast zal staan wat ze gaan introduceren

  39. Het is al bevestigd dat dit een mock-up is.

  40. Apple gaat echt niet weer hetzelfde model lanceren, ik verwacht echt wel iets anders dan de 4 en 4s anders is het echt armoe.. don’t worry folks

  41. Ik vind dat lange scherm gewoon niet mooi…..

  42. Ik ben student Product Design en ik werk veel in schuim. Dit schuim lijkt op hout, alleen zitten hier geen nerven in. Dit schuim wordt veel gebruikt in de ontwerp wereld om vanaf papier een 3D model te maken. Aan de foto kan ik zien dat deze ”iPhone” ook van schuim is gemaakt. het is dus of nep, of het is een eerste kijkmodel van de nieuwe iPhone.

  43. Leuk dat mensen van die nonsens dingen maken “zogenaamd van Apple”. Dit is de meest lelijke telefoon die ik ooit van ze gezien zou hebben.

    Echter geloof ik niet dat apple het aansluitpunt van de stroomkabel in de telefoon zou gaan aanpassen. De kracht van Apple is juist dat je vele producten op hetzelfde snoertje kan aansluiten.

    En een muziek aansluiting? Why??
    We hebben toch een Apple airport.

    Kortom :
    Apple zou er flink op achter uit gaan. Als deze (fake) variant echt zou zijn.

  44. @Niels:

    nou en?

  45. Origineel geplaatst door ramon
    En een muziek aansluiting? Why??
    We hebben toch een Apple airport.

    grapje zeker? 🙂

  46. Ik geloof niet dat Apple met zo’n lelijk ding komt aanzetten…

  47. Iedere keer het zelfde. Prototypes, uitspraken van hoe de nieuwe iPhone wordt enz.
    Gewoon wachten tot die komt en in de tussentijd veel plezier hebben met de iPhone die je nu hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.