Mogelijke foto’s prototype nieuwe iPhone opgedoken

De website Kitguru zegt foto's te hebben van een vroeg prototype van de nieuwe iPhone. Deze heeft ook het langere scherm dat in eerdere onderdelenfoto's opdook.

Voorkant iPhone 5-prototypeWebsite KitGuru heeft foto’s gepubliceerd van wat mogelijk de nieuwe iPhone is. In de foto’s is de voorkant van een langere iPhone te zien, iets dat aansluit op eerdere geruchten over een 4-inch scherm. De onderkant bevat een nieuwe dock-connector en een geluidspoort aan de onderkant, zoals ook het geval was bij eerder opgedoken foto’s van de achterkant. Het zou gaan om een prototype, waardoor hij nog niet goed is afgewerkt.

KitGuru heeft een watermerk over de homeknop en de camera van de iPhone geplakt in de foto’s. In één van de foto’s is de homeknop echter door het watermerk heen te zien. Het iPhone-prototype lijkt daarom alle duidelijke onderdelen te bevatten. De achterkant van de iPhone heeft veel weg van de eerder verschenen beelden van de achterkant, al lijkt er hierbij geen duidelijk kleurverschil te zijn. Omdat het om een vroeg en onafgewerkt prototype gaat, is er een kans dat de uiteindelijke iPhone zal afwijken van de beelden.

KitGuru kwam hiervoor niet met gelekte onderdelenfoto’s, waardoor het moeilijk is om te bepalen hoe betrouwbaar de site eigenlijk is.

iPhone 5 onderkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2012, 16:37
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.