Reacties voor: Mogelijk ondersteuning voor iMessage in iChat

iMessage wordt mogelijk ondersteund in de chatapplicatie iChat op de Mac. Stukken code geven aan dat er sprake is van het afleveren en lezen van berichten, op een manier die in iChat niet eerder werd gebruikt.
Lees het complete artikel → Mogelijk ondersteuning voor iMessage in iChat
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Zou wel relaxed zijn… zelfs ‘smsen’ via je Macbook

  2. Waarom dan niet gelijk ook FaceTime erbij, dan wordt dat ook eens gebruikt…

  3. Zou echt chill zijn inderdaad..

  4. Misschien nog omdat het Beta is, maar ik kan slecht op 1 apparaat met 1 ID berichten sturen door iMessage. iPhone werkt perfect, maar iPad moet ik andere ID aanmaken?

    Ben benieuwd hoe dit gaat werken dan… Zou wel ideaal zijn!

  5. Origineel geplaatst door Dennis
    Misschien nog omdat het Beta is, maar ik kan slecht op 1 apparaat met 1 ID berichten sturen door iMessage. iPhone werkt perfect, maar iPad moet ik andere ID aanmaken?Ben benieuwd hoe dit gaat werken dan… Zou wel ideaal zijn!

    Dit vroeg ik mij van de week ook af, hoe dat werkt met mensen met iphone+ipad en imessage.

    Wel is het zo dat iMessage werkt met je telefoonnummer op je iPhone. Maar het kan ook werken via je @mac account.

    Weet iemand hoe dit werkt?

  6. Origineel geplaatst door bartje
    Dit vroeg ik mij van de week ook af, hoe dat werkt met mensen met iphone+ipad en imessage.Wel is het zo dat iMessage werkt met je telefoonnummer op je iPhone. Maar het kan ook werken via je @mac account.Weet iemand hoe dit werkt?

    Ik heb op mijn iphone mijn 06 nummer en mijn apple id en op mijn ipad dezelfde apple id, ik ontvang dus berichten naar mijn apple id zowel op mijn ipad als iphone

  7. Het lijkt mij sterker dat iChat wordt omgetoverd tot iMessage. Hebben ze immers ook gedaan met Facetime.

  8. Ideaal kan ik lekker thuis op groot scherm van de tv verder chatten wordt nog eens wat dat apple straks nog infrarood op de nieuwe iphone ben ik helemaal 100% tevreden!! Voor universele afstand bediening!!

  9. Meerdere apparaten kan gewoon met hetzelfde ID, zo werkt het ook met mijn iPod touch en iPad, je hebt alleen een ander forwarding e-mail adress, dus je belt naar een andere email die is ingelogd met hetzelfde ID

  10. Dit gaat zo’n puinzooi worden.

    Situatie:
    iPhone van mij
    iPhone van mijn vrouw
    iPhone van mijn moeder
    iPad van ons
    iPad van mijn ouders.

    Allemaal op hetzelfde ID ivm apps

  11. @William: Je kunt de ID voor de App’s delen en bij dagelijks gebruik ieder een eigen ID laten gebruiken. Hetzelfde doe ik in feite met een NL en US account.

  12. Ik vraag me dan altijd af waar mijn bericht zichtbaar wordt. Op mijn iPhone of op mijn mac?

  13. Origineel geplaatst door @William
    Dit gaat zo’n puinzooi worden. Situatie: iPhone van mij iPhone van mijn vrouw iPhone van mijn moeder iPad van ons iPad van mijn ouders. Allemaal op hetzelfde ID ivm apps

    Je kan voor de App Store nog hetzelfde id gebruikern als de rest van het gezin. Onafhankelijk kan iedere gebruiker in iOS5 een gratis Apple ID aanmaaken (@me.com) voor deze services.

  14. @Ruben: Zelfde als het nu in de beta op iPad en iPhone gaat? Als ik een bericht ontvang via iMessage op email adres komt deze binnen op mijn iPad en iPhone.

    Maar vind wel heel snel gezegd dat ichat support krijgt door 2 variabelen die ze hebben toegevoegd. Kan ook gewoon voor ichat gebruik zijn inplaats imessage.

    Ik stem wel voor om dit in ichat te bouwen. Ook vind ik dat facetime erbij moet komen. Dan kan tenminste de aparte applicatie voor facetime weg. liever alles in 1 app. Hopen dan dat ook support komt om met meerdere mensen tegelijk te facetimen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.