Reacties voor: Mobispine wacht met MMS-toepassing op Apple’s Push Notification

MobiSpine is bezig een MMS-applicatie voor de iPhone te ontwikkelen, die afhankelijk is van Apple's push notificatiedienst. Volgens MobiSpine komt die binnenkort beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Doe me die push notification maar! MMS gebruik ik toch nooit.

  2. Klinkt wel interessant 🙂 Maja.. of Apple het goed gaat keuren.. ‘k heb m’n twijfels..

  3. Hoeveel mensen in nederland mmse er nou?

  4. ja das waar, weinig mensen mmsen, ik zelf eigenlijk ook niet, maar moet toch toegeven dat zo af en toe ik toch wel van die momenten heb van goh zou nu toch wel handig zijn als ik dit ff kon mmsen, juist omdat veel mensen nog geen telefoon met e-mail hebben, of dit simpelweg gewoon niet gebruiken omdat ze t niet ” denken” te snappen….

    kortom, tis gewoon handig als er een mms app beschikbaar komt.

  5. Het is het enige waterkansje op een manier om bestandjes te kunnen verzenden naar een ‘legacy’ telefoon… triest apple, triest…

  6. en dat ze dan trouwens nog geld ervoor gaan vragen ook he, echt aso gewoon..brutaal vind ik het…
    zo’n basis ding, en dan geld ervoor gaan vragen…

  7. in het topic over de release van 2.2 is berekend dat er per user ongeveer 0,01 mms per dag wordt gestuurd. MMS is verleden tijd! Ik ben blij dat apple er zelf niet al te veel tijd in stopt. Na de discussie van vrijdag nog even bij wat mensen gecontrolleerd……echt niemand gebruikt MMS…..waarom dan zo’n ophef hierover….

    ik ben een iemand tegengekomen die het wel eens gebruikt….maar die klaagt dat het zelden goed werkt (windows mobile gebruiker)

  8. Origineel geplaatst door Shorty007
    en dat ze dan trouwens nog geld ervoor gaan vragen ook he, echt aso gewoon..brutaal vind ik het…
    zo’n basis ding, en dan geld ervoor gaan vragen…

    Haha, wat een onzin.
    Eten is ook een ‘basis ding’… en daar wordt meestal toch echt geld voor gevraagd hoor.
    Maar als je ècht vind dat het gratis aangeboden zou moeten worden dan maak je het zelf toch even en stel je het gratis beschikbaar?
    Succes!

  9. als ze mms gaan toestaan konden ze ook net zo goed bluetooth bestanden overzetten toestaan of ligt dat aan mij? met mms kan je ook muziek delen of niet?

  10. Origineel geplaatst door Nigel
    als ze mms gaan toestaan konden ze ook net zo goed bluetooth bestanden overzetten toestaan of ligt dat aan mij? met mms kan je ook muziek delen of niet?

    Ik vind dat een beetje een rare samenvoeging van wensen/argumenten. Het is in theorie volgens het MMS-protocol inderdaad mogelijk om muziek mee te sturen, maar wie zegt dat dat straks kan? beter gezegd, de map met alle iTunes-content (muziek, films, podcasts, vodcasts, luisterboeken) zijn niet toegankelijk voor andere applicaties van iPod, dus je kunt via deze MMS-applicatie sowieso niet muziek verzenden.

  11. Ik ben erg blij met Swirly MMS en had het geen seconde willen missen.

  12. MMS’en is soooo 90’s!

  13. moet je me toch eens uitleggen heb je een iPhone wil je gaan mmsen….
    Dat is echt verleden tijd

  14. Tja, niet iedereen heeft een iPhone he! De meerderheid van de GSM gebruikers niet…wij blijven voorlopig nog een minderheid, toch?!

  15. Origineel geplaatst door Marc
    Tja, niet iedereen heeft een iPhone he! De meerderheid van de GSM gebruikers niet…wij blijven voorlopig nog een minderheid, toch?!

    Helemaal juist.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.