Mobispine wacht met MMS-toepassing op Apple’s Push Notification

MobiSpine is bezig een MMS-applicatie voor de iPhone te ontwikkelen, die afhankelijk is van Apple's push notificatiedienst. Volgens MobiSpine komt die binnenkort beschikbaar.

iphone mmsEngadget heeft meer informatie gevonden over de MMS-applicatie die Mobispine aan het ontwikkelen is voor de iPhone. Interessant is de opmerking dat de MMS-applicatie pas in de App Store kan verschijnen als Apple de eerder aangekondigde en daarna uitgestelde Push Notification-dienst gereed heeft. En dat zou “pretty soon” al kunnen gebeuren.

De applicatie maakt het mogelijk om ‘echte’ MMS op de iPhone te gebruiken. De oplossing zal compatibel zijn met alle gangbare MMS-standaarden en -apparaten. Met de applicatie kun je MMS-berichten ontvangen en verzenden. De prijs van de applicatie zal worden bepaald door de provider, die het onder eigen naam aan klanten kan aanbieden, “waarschijnlijk” via de App Store. Dat heeft ermee te maken dat de applicatie zelf nog in ontwikkeling is en nog niet is goedgekeurd door Apple. Ook zijn er in de FAQ van Mobispine inmiddels meer antwoorden te vinden op vragen die de MMS-applicatie de afgelopen dagen heeft opgeroepen.

Wat het gebruik van Push Notification betreft: Mobispine beweert dat Apple dit “pretty soon” beschikbaar gaat stellen. Dat komt overeen met een gerucht dat sinds gisteren circuleert (en dat we al een paar keer als tip hebben binnengekregen) waarin details over firmware 2.3 worden onthuld aan de hand van een zogenaamde roadmap. Dat gerucht hebben we bewust nog maar even laten liggen totdat er iets overtuigender bewijs is – maar niets weerhoudt je natuurlijk om er in het geruchtenforum over te speculeren.

Meer info: Engadget via iPhoneticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2008, 20:25
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.