MijnKPN-TouchID

MijnKPN-app voegt Touch ID-ondersteuning toe

Je gegevens in de MijnKPN-app zijn voortaan af te schermen met je vingerafdruk. De nieuwste update voegt Touch ID-ondersteuning toe en past nog wat andere zaken aan.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Je abonnementsgegevens en accounts in de MijnKPN-app zijn voortaan af te schermen met je vingerafdruk. Versie 3.8 voegt namelijk Touch ID-ondersteuning toe en maakt het daarnaast gemakkelijker om prepaid voordeelbundels aan te schaffen.

Dankzij de vingerafdrukscanner wordt het gemakkelijker en veiliger om op de MijnKPN-app in te loggen. Geen overbodige luxe voor een app waar je rekeningen in te vinden zijn.


MijnKPN-TouchID Mijn-KPN-Touch-ID

Wel even activeren

Om Touch ID te gebruiken dien je dit eerst wel even te activeren. Bij het opnieuw opstarten van de app krijg je een introductiescherm waarmee je meteen de Touch ID-functie kunt inschakelen. Op een later moment kun je het ook nog in- en uitschakelen. Dit doe je door naar Instellingen te gaan en daarna Vingerafdruk aan te zetten.

Naast ondersteuning voor Touch ID is het met de MijnKPN-app nu ook mogelijk om direct prepaid voordeelbundels vanuit de app aan te schaffen, zonder daarvoor gebruik te maken van een USSD-code. Tot slot kun je nu de actuele betaalstatus van je facturen voor TV, internet en bellen in de app raadplegen.

Tip: @kees_kok82

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie Apps
Onderwerpen kpn, touch id

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.