Reacties voor: Mighty is de iPod shuffle van 2016 (mét Spotify!)

De Mighty is een muziekspeler die op de iPod shuffle lijkt. Het bijzondere is dat je offline Spotify-afspeellijsten kunt meenemen en dat kan de iPod shuffle niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ondersteund de Bluetooth ook pairing met draadloze headphones/oordoppen? Dat is voor hardlopers erg interessant natuurlijk.

  2. Dat moest ook mogelijk zijn met de Apple watch!

  3. Het USP van Mighty is juist de mogelijkheid van offline Spotify nummers afspelen. Op de iPod ontbreekt deze mogelijkheid, dus valt er weinig te vergelijken tussen beide apparaten (tenzij de iPod erbij gesleept is om er nog enigszins wat Apple-relevantie aan dit artikel te knopen 😉

  4. @Ed: In combinatie met Apple music kan je al muziek offline opslaan op je Apple Watch.

  5. Kon je met de spotify applicatie op de pc niet gewoon muziek op je ipod zetten? Met als voorwaarde dat je eens in de 30 dagen verbinding maakt met de betreffende pc? Of vergis ik me nou.

  6. Origineel geplaatst door Ed
    Dat moest ook mogelijk zijn met de Apple watch!

    ik weet (nog) niet of het met de Apple Watch kan mbt Spotify, maar de Apple Watch kan je prima zonder je iphone gebruiken om muziek mee te luisteren; ook hier kan je max 2GB of 250 nummer in een lijst op zetten (eerst eenmalig synchroniseren met je iphone).
    Dit gecombineerd met een bluetooth (jabra) headsetje en zo is het voor mij de ideale compagnon op de sportschool 🙂 mijn iphone blijft gewoon thuis.

  7. Origineel geplaatst door Bas

    Het USP van Mighty is juist de mogelijkheid van offline Spotify nummers afspelen. Op de iPod ontbreekt deze mogelijkheid, dus valt er weinig te vergelijken (tenzij de iPod erbij gesleept is om er nog enigszins wat Apple-relevantie aan dit artikel te knopen 😉

    De argumenten die je noemt, staan ook al in het artikel.

    Deze speler werkt met een iOS-app, dus relevant voor iCulture-lezers. Geen gesleep nodig geweest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.