Reacties voor: Microsoft wil Word Flow-toetsenbord op de iPhone uitbrengen

Microsoft wil het Word Flow-toetsenbord ook op iOS gaan uitbrengen. Ze zoeken betatesters die gaan betatesten op iPhone 5s en nieuwer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik blijf 3rd party keyboards buggy vinden. Keyboards die niet verschijnen met name bij spotlight Search zijn erg lastig. Meer een iOS issue vrees ik.

    Jammer want er zitten paar interessante opties. Met name de manier waarop swiftkey meertalig auto correct en predictive text input heeft geïmplementeerd is fraai.

  2. @Bas: als de implementatie van het toetsenbord hetzelfde is als op Windows Phone dan gaat het een geweldig toetsenbord worden. Dat was namelijk 1 vd weinige dingen die ik mistte toen ik terugging naar een iPhone

  3. Komen de woordsuggesties bovenaan ook voor Nederlands beschikbaar?Wanneer komt het interne toetsenbord eindelijk met Nederlandse QuickType optie beschikbaar?

  4. Origineel geplaatst door Marc
    Wanneer komt het interne toetsenbord eindelijk met Nederlandse QuickType optie beschikbaar?

    Goed punt! Akelig stil wat betreft QuickType voor Nederlandse publiek. Best een misser van een bedrijf met zoveel cash in handen om deze dienst (service) niet sneller toegankelijk aan hun klanten te stellen. Persoonlijk vind ik iOS heerlijk werken, maar ze mogen wel iets meer de nadruk op productiviteit leggen (bijv rechtstreeks vanuit mail met 1 klik bijlage openen en toevoegen) – uiteraard zonder al te veel toeters en bellen.

  5. Moe je straks bij dit keyboard ook volledige toegang geven?
    Op mijn ipad mini 4 werkt Path Input niet zonder die toestemming, zodat ik hem er weer afgegooid heb.

  6. Leuk laat maar komen. Path Input heeft overigens helemaal geen volledig toegang nodig voor de meeste functies. Dit zelfde geldt voor Swype en Go Keyboard waarbij je woorden kunt vegen. Je moet bij Swype en Go wel tijdelijk toegang geven om taal te downloaden. Daarna weer uit zetten.

  7. Ik had Path Input + gedownload. In iTunes staat dat ie ook op de iPad werkt, maar dat is niet zo, niet met en niet zonder toestemming.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.