Microsoft-topman noemt iPhone ‘irrelevant’

Microsoft-topman Chris Sorenson heeft kritiek op de Apple iPhone. De iPhone is niet zakelijk genoeg, is een gesloten systeem en is zelfs voor e-mail en SMS lastig in gebruik.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

11.jpgZoals te verwachten loopt Microsoft niet warm voor de iPhone. Maar om de telefoon dan meteen als ‘irrelevant’ aan de kant te schuiven? Een smartphone-specialist van Microsoft zei tijdens een persconferentie in Australië gezegd dat de iPhone een gesloten systeem is waarop je geen toepassingen kunt installeren en die geen Office-documenten ondersteunt. Voor zakelijke gebruikers is het dus geen optie en zelfs voor tekstberichten is het een uitdaging om te gebruiken.

Hoofd smartphone-strategie Chris Sorenson van Microsoft Asia-Pacific deed de uitspraken en bood ook een alternatief: Microsoft’s eigen Windows Mobile-besturing natuurlijk. Sorenson denkt dat de gebruikers al vertrouwd zijn met de Windows Mobile-interface. Het gemak waarmee bedrijven applicaties kunnen kopen en laten ontwikkelen voor dit platform zal ervoor zorgen dat Windows Mobile populair blijft en zal voorkomen dat iPhone een voet aan de grond krijgt in de lucratieve zakelijke markt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:26
Categorie Apple
Onderwerp microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.