Microsoft werkt aan opvolger van Wunderlist, ook voor iOS

Microsoft heeft Project Cheshire ontwikkeld , een vervanger of opvolger van Wunderlist, de app die ze vorig jaar overnamen.

Microsoft nam in de zomer van 2015 Wunderlist over. Sindsdien hebben we weinig meer gehoord van de ooit zo populaire takenlijst-app. Zou Microsoft de beste functies eruit zou trekken om het vervolgens de nek om te draaien, zoals ze eerder met Sunrise deden? Binnenkort weten we het, want Microsoft werkt aan een nieuwe todolijst-app die nu is uitgelekt.

Project Cheshire van Microsoft op de iPhone

Project Cheshire: vervanger van Wunderlist?

Microsoft werkt aan Project Chesire, een takenlijst-app die momenteel in betafase verkeert. Binnenkort komt het beschikbaar op iOS, Android en Windows, meldt de nieuwssite van Paul Thurrott. De eerste screenshots zijn nu uitgelekt.

Project Cheshire van Microsoft

Het gaat om een vrij eenvoudige takenlijst-app waarmee je lijstjes kunt maken, items toevoegen, herinneringen instellen en je lijst synchroniseren tussen verschillende platformen. Je kunt de lijst een bepaald kleurtje of een bannerplaatje geven. Meest interessante functie is het doen van suggesties voor bepaalde taken, die je vervolgens aan je lijst kunt toevoegen.

Project Cheshire van Microsoft

Windows-gebruikers kunnen de app al installeren via de Windows App Store, onder de naam Project Cheshire, alleen kreeg nog bijna niemand de app werkend. Er verscheen een melding met de tekst ‘coming soon’. Het zou met deze vervanger of reïncarnatie van Wunderlist kunnen gaan om Microsoft’s antwoord op Google Keep. Naast Wunderlist heeft Microsoft ook al Outlook Tasks om takenlijstjes te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2016, 22:19
Categorie Apps
Onderwerpen microsoft, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.