Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 8 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 8 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp iCulture las je vandaag onze uitgebreide review van de Apple Watch Series 2, waarvoor we ruim de tijd hebben genomen om alle functies goed te testen. Ook lees je over het feit dat Facebook tijdelijk stopt met het delen van WhatsApp-data in de EU en dat je backups in iOS 10.2 veiliger zijn. Je las ook over de nieuwe functies van Snapchat en Pokémon Go. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Onze Apple Watch Series 2 review is zoals je van ons gewend bent: uitgebreid en met een genuanceerde mening of je er eentje moet aanschaffen.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Giphy voor iPhoneDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • GIPHY: The GIF Search Engine (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Giphy laat je nu favoriete gifs opslaan en synchroniseren.
  • Prisma: Photo Editor, Filters (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Prisma’s kunstzinnige foto’s werken nu ook op Facebook Live. Da’s toevallig, want toevallig was Facebook zelf bezig om de functies van Prisma te kopiëren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Endomondo werkt nu samen met de hartslagmeter van je Apple Watch.
  • Microsoft Outlook (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Nieuw in Outlook: Vermeldingen. Je kunt tijdens het opstellen van een e-mail gemakkelijk vermelden aan wie je het bericht wilt sturen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.