Reacties voor: Microsoft Office-apps voor iOS werken nu samen met iCloud Drive

Microsoft Word, Excel en PowerPoint werken nu samen met iCloud Drive, zodat je nog makkelijker documenten op verschillende apparaten kunt bewerken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Leuk, maar ik wacht nog steeds op Google Drive ondersteuning, want nu werk ik gesplitst met OneDrive. Niet ideaal.

  2. [quote]De Microsoft Office-apps zijn sinds een aantal maanden gratis te gebruiken, maar bevatten wel een aantal beperkingen.[/quote]
    Bestanden zijn alleen te lezen, elke bewerking is uitgesloten zonder een betaald abonnement. Dus gratis gebruiken gaat niet op.

    Gratis downloaden wel, jammer een gemiste kans.

  3. @vuurvreter: Om gratis te kunnen gebruiken heb je een gratis account van Microsoft nodig (zoals een hotmail of Live mailadres). Dit kun je ook nog gratis aanmaken.

    Succes ermee

  4. @victor: Gaan we dat eens proberen, bedankt voor de tip 😉

  5. @victor: Top tip 🙂
    Alleen jammer dat excel het bestand opnieuw opslaat met de zelfde naam en niet het huidige bestand vervangt met de nieuwe gegevens.

  6. Doe mij maar rechtstreeks opslaan en bewerken op m’n Synology.

  7. @Gonny, bijzonder triest om vast te stellen dat mijn eerdere bijdrage van vandaag (en die van Vuurvreter) aan deze thread zijn verwijderd !

  8. Op dit gebied troeft Microsoft Apple echt af. Ben erg blij met mijn office personal abonnement. Alle apps gebruiken en 10tb beschikbaar op mijn onedrive. Go Microsoft

  9. Ik heb deze week (20-22 april) powerpoint op mij n iphone geupdate, maar de app wil niet volledig updaten en laden. Blijft halverwege hangen. Telefoon uitschakelen helpt niet, app verwijderen gaat niet. Iemand die een oplossing weet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.