Microsoft gaat ook DRM-vrije muziek verkopen

Na Apple is nu ook Microsoft van plan om onbeveiligde DRM-vrije muziek van EMI te verkopen. Microsoft gaat de muziek aanbieden via de Zune Marketplace.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple microsoftNa Apple is nu ook Microsoft van plan om onbeveiligde muzieknummers van platenmaatschappij EMI te gaan verkopen. Microsft gaat de muziek aanbieden via de Zune Marketplace, de muziekwinkel voor Microsoft’s eigen mp3-speler. De verwachting is dat de onbeveiligde muzieknummers vanaf mei te koop zijn. Het is nog onduidelijk of Microsoft dezelfde prijs als Apple gaat berekenen: $1,29 voor een onbeveiligd nummer in betere geluidskwaliteit en $0,99 voor een beveiligd nummer met een lagere bitrate.

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 juli 2014 om 22:16
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.