original iphone

iPhone komt op 11 juni

Mobiele operator Cingular bevestigt dat de iPhone vanaf 11 juni te koop is. Dit is de openingsdag van de WWDC, Apple's Worldwide Developers Conference (WWDC).
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

original iphoneEindelijk, de datum is bekend! Tenminste, als het aan de Amerikaanse mobiele operator Cingular ligt. Een medewerker van Cingular heeft bevestigd dat de iPhone vanaf 11 juni verkrijgbaar is. Die datum is niet toevallig: het is de openingsdag van Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC). Op deze ontwikkelaarsconferentie worden de laatste jaren steeds vaker belangrijke aankondigingen gedaan. Vorig jaar was de nieuwe versie Mac OS X 10.5 (codenaam Leopard) er te zien en de verwachting is dat dit jaar de definitieve versie zal worden gedemonstreerd. Maar voor het grote publiek is de lancering van de iPhone natuurlijk veel interessanter, zeker omdat andere telefoonfabrikanten inmiddels met concurrerende toestellen op de proppen zijn gekomen: bijvoorbeeld de Nokia Xpress-muziektelefoons en de Walkman-telefoons van SonyEricsson.

Interesse van het publiek is er genoeg: volgens Reuters heeft Cingular-moederbedrijf AT&T al zo’n miljoen informatieverzoeken over de iPhone binnengekregen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 22:15
Categorie Providers
Onderwerp originele iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.