Reacties voor: Microsoft erkent problemen met Office en El Capitan, maar heeft nog geen oplossing

Microsoft erkent dat er problemen zijn met Office 2016 en Office 2011 in combinatie met El Capitan. Ze weten nog niet wanneer er een oplossing komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Gelukkig voor alsnog hier geen problemen. Lijkt redelijk stabiel.

  2. Ben altijd heel sceptisch over grote OS X updates, was dit jaar dus ook weer niet voor niets en voor de magere nieuwigheid kan ik gerust nog wel even wachten.

  3. Ik heb geen enkel probleem met Office en El Capitan. Alle updates geïnstalleerd van Office, want een abbo hierop.

  4. Totdat er een fix is, adviseren we mensen om de nieuwste updates van Office 365 voor Mac te installeren via Microsoft AutoUpdate.

    En hoe krijg ik dan Office 365 updates op mijn Office 2016?

  5. Ik ondervind ook geen problemen (illegaal downloaden van office en daarna gebruiken levert geen problemen op 😊)

  6. Ik heb een aantal problemen met Office 2016 kunnen oplossen (in OS X 10.11.1 Beta 2) door alle Microsoft Identities uit de Keychain te verwijderen.

  7. Mocht je outlook 2011 gebruiken en je krijgt de spinning wheel: het ‘rebuilden’ van je identity hielp bij mij. Je komt hier door option ingedrukt te houden en outlook tegelijkertijd te openen.

  8. Waarom iemand met een Mac eigenlijk MS software wil gebruiken, ik zal het nooit begrijpen.

  9. Behoort tot de normaalste zaak van de wereld. Altijd gez**k met de samenwerking van producten. Je zou bijna denken dat M$ het expres doet.

    Onedrive beta, die in jan uitkwam, heeft al sinds het begin issues en er is nog niet 1 update gekomen inmiddels 8 maanden verder. Dit zal ook wel weer een maand duren ofzo.

    Noodgedwongen de o354 online omgeving aan het gebruiken maar mis soms functies 🙁

  10. Pijnlijk zeg. Hadden ze dat niet bij de beta’s van El Capitan?
    Maar ja goed, ik gebruik gelukkig geen office.

  11. Op twee machines El Capitan geïnstalleerd. Beide machines (iMac en MacBook Pro) hebben nog geen problemen laten zien met Word of Outlook.

    De beschreven oplossing van Identities en Keychain links zou hier zeker mee te maken kunnen hebben bij de mensen die problemen hebben. Ben benieuwd of hier al veelvuldig mee getest is.

  12. Ik heb vooral het probleem dat bij Word de normal.dot de standaard taal NL niet onthoudt. Telkens terug naar Engels bij starten van nieuw document. Meer mensen last van / een oplossing?

  13. Hier totaal geen problemen met office 360 en 2011.

    Wel net geïnstalleerd dus mischien dat mensen die hem voor de update hem er al op hadden staan de problemen hebben.

  14. Ik hoor overal over deze problemen met Office 2016 in 10.11, echter heb ik er zelf totaal geen last van en kan ik prima in Office 2016 werken onder os X 10.11.

    Vreemd??

  15. @alk:moet je in de instellingen van je Mac je toetsenbord veranderen naar Nederlands (qwerty) , daarna in word Nederlands standaard instellen

  16. Ook office 2011 vooral Outlook met Exchange is dramatisch!

  17. @Lsp: Zie mijn opmerking hierboven! Misschien helpt het

  18. Wel slordig als je al zolang beta’s test en het het probleem al zo lang bekend is.

  19. Dat krijg je door Windows software alleen te hercoderen voor OS X. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het alleen al te dom voor woorden vind om te melden in dit artikel dat sommige vinden dat Apple maar moet wachten met het uitbrengen van een nieuw besturingssysteem omdat office dat door Microsoft gemaakt is het dan niet zou doen…

  20. Is er iemand die Office 2008 gebruikt en wel El Capitan heeft geïnstalleerd?
    Tegen problemen aangelopen? Misschien wacht ik wel voor niets……..

  21. Bij mij werkt office 2008 en el capitan goed.
    Mail gaf meer problemen, maar werkt nu ook.

  22. Zelf ook het probleem gehad met Office 2016. Heb 2x opnieuw de installer gedraaid en nu is het opgelost. Veel vastlopers in Word, Powerpoint en Excel. Veelal na terugkomen uit slaapstand.

  23. Laat ze het lekker samen uitzoeken, Apple & µSoft(ik blijf voorlopig op Yosemite tot alle post-beta software stabiel is)

  24. Heb gemerkt dat Office 2016 crasht wanneer ik het in split-view wil zien met een ander programma .. Heb Office 365 abo + iMac 5K 27″ .. Constant crasht het in El Capitan bij deze handeling. Als ik het gewoon liet staan crashte het niet onmiddellijk maar pas na een tijdje

  25. @Jan: Je kan geen office 2008 meer opslaan met ‘opslaan als’.
    Dan loopt de office applicatie vast.

  26. @Kevin: thanks! Opgelost!

  27. Ook hier problemen met Outlook 2016 for Mac. Veel crashes en bovendien is het uitprinten van meegezonden bijlagen niet mogelijk.

  28. Origineel geplaatst door Martin
    Zie mijn opmerking hierboven! Misschien helpt het

    Nee geen enkele optie die Microsoft geeft als oplossing werkt 😢

  29. Het rebuilden van de Identity helpt helaas niet. Outlook Mac 2011 blijft vastlopen. Verder werkt het programma wel, hij haalt mail binnen maar loopt iedere keer vast.

  30. gewoon overgestapt op Thunderbird, met een add on prima voor exchange, heel tevreden. Kostte even tijd maar gaat sneller, is mooier

  31. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  32. Waanzinnig… Dat mensen Apple de schuld geven van de slechte software van Microsoft. Als iTunes niet op Windows 10 zou werken ga je toch de release van Windows 10 niet uitstellen vanwege een programmaatje? Ik denk dat ik gewoon maar iWork ga gebruiken, deze werkt veel beter en is simpeler te gebruiken. Toch is er een goede kant aan dit verhaal, ik heb een smoesje voor school als ik een werkstuk voor school niet kan inleveren…

  33. Mijn werk exchange server werkt niet samen met agenda en email. Dit probleem wordt zeer veel gemeld en is uitermate irritant b

  34. Misschien dat Cook en Nadella ipv het uitdragen van diversity en andere maatschappelijke standpunten een keer kunnen zorgen dat hun meest elementaire produkten samenwerken.
    Dank !

  35. Ook zonder El Capitan is Office 365/2016 -nog- niet ideaal.
    Office 365 crasht steeds op de MacBook Pro, daarnaast duurt het heel lang voordat het opgestart is en traag met het ophalen van documenten, waarbij je denkt dat het apparaat niets meer doet. Kortom, koffie en brood mee.

  36. Origineel geplaatst door danny: Mijn werk exchange server werkt niet samen met agenda en email. Dit probleem wordt zeer veel gemeld en is uitermate irritant b

    Danny, heb ik ook weer, had daar onder Yosemite ook al last van. Heb het opgegeven en gebruik airmail als mailprogramma, deze importeert de emailinstellingen van mail….. En voila het werkt zonder problemen.

  37. Sinds de laatste update van Office nog in Yosemite start Word zo traag op als dikke je weet wel. Het ligt m.i. niet aan El Capitan.

  38. Probleem opgelost na zojuist geïnstalleerde update. Fijn !

  39. Ik heb een MacBook Pro met 2,53 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB 1067 Mhz met daarop nog OS X 10.6.8, schat zes jaar oud. Hier draai ik, o.a., Microsoft 2008 voor Mac, versie 12.3.6, op. Zijn er onder jullie die een vergelijkbare combinatie hebben en inmiddels hebben ge-update naar OS X El Capitan? Kan dat eigenlijk? En wat zijn jullie ervaringen?

  40. El Capitan geïnstalleerd; GÉÉN problemen met office. Nou gebruik ik office niet zwaar, enkel om brandstofbonnen te registren in excel. Maar tot nu toe geen vastloper gehad…

  41. @Erwin Heiser: Om nog maar te zwijgen van het feit dat er een OS X fix aan te pas moet komen om die shit op je machine goed te kunnen laten werken. Dat maakt mij heel erg nieuwsgierig naar waarom een lullig office pakketje zulke rare fratsen moet uithalen met het besturingssysteem.

  42. Het enige “probleem” waar ik tegenaan loop is met MS Outlook.
    Outlook start in de “normale” schermgrootte op.
    Vervolgens maak ik Outlook schermvullend maar na sluiten en opnieuw openen staat de schermgrootte weer op “normaal”.
    Heb het geprobeerd met de groene knop en met de muis, maar de instelling blijft niet bewaard.
    Heeft iemand een oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.