Reacties voor: Microsoft-analist speculeert over Zune-software voor de iPhone

Microsoft-analist Mary Jo Foley ziet wel kansen in een Zune Player voor Windows en Mac, waarmee je je iPhone kunt synchroniseren. Daarmee krijg je als iPhone/iPod-gebruiker ook toegang tot muziekabonnementen van Zune Pass.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Als antwoord op de vraag?
    Ik denk het niet.

  2. Voorlopig is de zune software echt STUKKEN beter dan de itunes software, wat jullie ook mogen denken. Dingen zoals automatisch mappen bijwerken, synchronisatie groepen en de snelheid van het programma op windows is net zo goed/slecht als itunes. Daar komt nog bovenop dat de Zune-pass vele malen beter is in vergelijking hoe het met iTunes gaat.

    Het enige waar de Zune software mee uitgebreid zal moeten worden is dat het ondersteuning moet gaan bieden voor de apps en adresboeken etc. en dat zie ik dan nog niet zo snel gebeuren als ik eerlijk ben. Maar qua muziek beheer is het stukken beter!

  3. Een Zunepass is leuk maar 15 euro per maand onbeperkt nummers downloaden en dergelijke is leuk maar stop je mag je maar 10 nummers houden de rest ben je kwijt.

    Weet niet of het 10 nummers per maand is maar dan nog een nummer kost dan wel 1,50 euro.

  4. Best wel ironisch dat je uiteindelijk je iPhone kan sync’en met Microsoft software. 😀

  5. Microsoft op Apple hardware? Dan mogen we hopen dat Apple dat weer gauw gaat blokkeren!

    Ben ik blij dat ik na jaren eindelijk van die Richmond bagger af ben, komen ze nu weer Cupertino vervuilen met troep en virussen. BAH! Ban Bill!

  6. Zelfs Microsoft is niet in staat om een nog slechter programma dan Itunes te maken.

  7. Ik snap nooit wat voor een problemen mensen met Itunes hebben? Nou moet ik toegeven dat ik op een Mac werk, maar ook qua UI prima voor mij.

  8. @Michel: Office for Max 2008, RDC for Mac (handig!)… Kijk maar eens op Mactopia en je ziet dat dat al gebeurt…
    En verder: Bill zit allang niet meer bij MS…

  9. Betere vraag is misschien: zal Apple het toelaten?

  10. Origineel geplaatst door Michel
    [..] BAH! Ban Bill!

    Bill wie? De conciërge?

  11. …en via iTunes kun je alleen losse nummers aanschaffen…

    Oh?

  12. Ik gebruik iTunes op wndows 🙂
    heeft altyd goed gewerkt nog nooit problemen mee gehad… Snap niet dat er zo negatief over gedacht word.
    Ik blijf bij iTunes en als mijn pc eraan gaat word het wel een mac,want dat lijkt NOG beter te zijn.

  13. Origineel geplaatst door Peter
    Ik snap nooit wat voor een problemen mensen met Itunes hebben? Nou moet ik toegeven dat ik op een Mac werk, maar ook qua UI prima voor mij.

    Dat vraag ik mij ook af en ik werk met Vista en geen enkel probleem met iTunes, enkel in het begin toen mijn vrouw een iPod Nano van me gekregen heeft was het even zoeken als je van Windows Media Player overstapt naar iTunes, dat was wel even vloeken, maar nu werkt iTunes heel intuïtief.

  14. Origineel geplaatst door Michel
    Microsoft op Apple hardware? Dan mogen we hopen dat Apple dat weer gauw gaat blokkeren!
    Ben ik blij dat ik na jaren eindelijk van die Richmond bagger af ben, komen ze nu weer Cupertino vervuilen met troep en virussen. BAH! Ban Bill!

    Ik heb het niet op Microsoft maar dit gaat nergens over, het is je eigen keuze om iets te installeren.

  15. Hoezo geen alternatieven? We hebben iTunes, Amazon en als belangrijkste THE PIRATEBAY.

  16. Alsof de iTunes synchronisatie zo fijn is? Syncen met verschillende accounts gaat niet, WIFI ondersteuning onderbreekt, … Nee, MS kan echt wel wat toevoegen.

    Laten we blij zijn dat er concurrenten zijn die actief blijven op de markt. Zonder MS (en Linux) was Apple minder ver dan het nu is…

  17. via iTunes kun je alleen losse nummers aanschaffen..

    Ow ja? is dat zo? ik download hele albums dus weet niet welke iTunes jullie gebruiken 😉 of iK lees het verkeerd!

  18. Origineel geplaatst door Michel
    Ben ik blij dat ik na jaren eindelijk van die Richmond bagger af ben

    Redmond. Niet Richmond. Richmond ligt net onder Londen.

  19. Lekker dan, downloaden is veel makkelijker, mag je het houden ook!
    En als iets goed is koop ik het graag in de iTunes Store, zodat ik het altijd mag houden.

  20. Origineel geplaatst door Michel
    Microsoft op Apple hardware? Dan mogen we hopen dat Apple dat weer gauw gaat blokkeren!Ben ik blij dat ik na jaren eindelijk van die Richmond bagger af ben, komen ze nu weer Cupertino vervuilen met troep en virussen. BAH! Ban Bill!

    Wat is je probleem? Concurrentie is goed voor de ontwikkeling van nieuwe functies toch? Of zie ik het nou verkeerd?

  21. Windows gebruikers zijn gewend winamp, activesync en dat soort zooi te gebruiken. Als je eenmaal iTunes kent wat in principe super super simpel en gebruiksvriendelijk is, wil je niet anders.

  22. @Gammel:
    Grappemaker…
    iTunes is om te huilen. Niks, maar dan ook echt niks werkt zoals het zou moeten. Bij mij tenminste.

    Alles via de Zune software. Ik ben voor. Maar goed dan is het ook afwachten hoe het synchroniseren gaat. En Zune marketplace is hier ook nog niet beschikbaar, dus hoe is de kwalitiet daarvan? Maar mijn gebruikers ervaring met de software van Zune is erg goed.

  23. Allemaal leuk en aardig als zune pass met dito app op je iPhone beschikbaar komt.

    Je bent alleen dom als je bereid ben €15,- per maand te betalen voor Gé DRMde muziek die je niet bezit.

    Als je stopt met betalen heb je geen toegang tot die katalogus. Dan kan je net zo goed de CD gewoon in iTunes DRM vrij kopen en dan ben je eigenaar van de muziek.

    Geen abbonnement voor het leven. En bruikbaar op de beste mp3 spelers die er te krijg zijn.
    Weer zon slapend rijk word praktijk van Microsoft .

    En zelfs de zune software voor op je PC is kwa design erg af gekeken van Itunes. Het is voor Microsoft niet moeilijk om hun zune software goed te laten werken op hun OS. Ze hebben immers toegang tot code die ze aan Apple niet vrij geven om iTunes optimaal te laten draaien.

    Als Microsoft broncode vrij zou geven op dat vlak had iTunes op de PC veel soepeler gelopen. Apple maakt die shit niet bewust zo crap. 80% van hun doelgroep werkt met Windows.

  24. deze cartoon geeft mooi weer wat ik van dat abo denk.
    En wat heeft iedereen tegen iTunes? De mensen die ik ken, en er tegen waren gebruiken het nu zelf, zonder dat ze een iPhone of iPod of Palm Pre hebben…

  25. Its all well to say microsofts crap ect but i think you all microsoft haters should watch the podcast with bill gates and steve jobs as you will by the end see that both companies are closer than you think , then maybe your comments would be more real than just microsoft bashing which is abit boring and makes you look stupid , as you will see in the video podcast which does not have subtitles sadly so some of you will not understand the video , it will show you that the war between the 2 companies is long over both offer different products , mac needs microsoft as micosoft needs mac , it poor google who is at war with everyone and will soon the maps will be removed from the iphone , now apple have thier own mapping software , the only thing you will gain from having zune software is a better iphone and in the end thats what we all want

  26. @thumper_uk: I know which interview you mention, and I watched it, and I know how close both companies in THAT interview are. But, I don’t believe it’s always like that

  27. @Ikkieman soon you can cut the piratebay from your list as its going to be banned in holland , allready blocked 4 times in holland by your favorite dutch company brien , who if they get thier own way will make internet in holland useless unless you just want to get your email and do some web browsing , think about a world where you cant download anything , well thats the future here if they get thier own way , so zune might be one of the only other ways you can get your music , or move country , least we can stream old tv shows or live tv which gives you good value for your high speed internet , and holland has one of the fastest , soon to be useless to 80% of us 🙁

  28. Origineel geplaatst door Runaque

    Origineel geplaatst door Peter
    Ik snap nooit wat voor een problemen mensen met Itunes hebben? Nou moet ik toegeven dat ik op een Mac werk, maar ook qua UI prima voor mij.

    Dat vraag ik mij ook af en ik werk met Vista en geen enkel probleem met iTunes, enkel in het begin toen mijn vrouw een iPod Nano van me gekregen heeft was het even zoeken als je van Windows Media Player overstapt naar iTunes, dat was wel even vloeken, maar nu werkt iTunes heel intuïtief.

    Origineel geplaatst door Hotmans
    Ik gebruik iTunes op wndows
    heeft altyd goed gewerkt nog nooit problemen mee gehad… Snap niet dat er zo negatief over gedacht word.
    Ik blijf bij iTunes en als mijn pc eraan gaat word het wel een mac,want dat lijkt NOG beter te zijn.

    ik heb dus ook nooit problemen met iTunes het start snel en het werkt fijn , volgens mij hebben diegene die er problemen mee hebben gewoon een brakke pc ofzo, tevens motiveert niemand wat er dan mis moet zijn met iTunes. Het enige wat ze doen is roepen dat het niet goed werkt, wat mij sterk de indruk geeft dat ze het nog nooit hebben gebruikt of lang geleden en nu maar met de massa meelullen. Ik ben benieuwd wat voor een problemen ze dan zoal hebben, maargoed krijg je toch niet te horen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.