Facebook gaming in webapp

Reacties voor: Meta wil van Facebook-advertenties een alternatieve app store maken

Meta is van plan om mensen in de EU apps te laten downloaden via Facebook-advertenties. Daarmee zou Facebook een alternatief kunnen worden voor de app stores van Apple en Google. Het is mogelijk dankzij de Digital Markets Act (DMA) van de EU.

Reacties: 11 reacties

  1. Volgens mij kun je dan meteen je doopceel en hele hebben & houden geven aan Meta. Geen enkele restricties meer voor ze om al je data uit je leeg te zuigen…

  2. Ja dat ga ik dus ook never nooit doen. Ik blijf alleen downloaden uit de App Store maar al zou ik alternatieven overwegen dan stond Facebook helemaal onderaan het lijstje.

  3. Alleen maar een extra reden om tegen deze regels te zijn

  4. Is FB niet op zijn return? Ik kijk alleen of er sport gelegenheden zijn om aan mee te doen.

  5. Meta bestaat dat nog?

  6. Dan zal de EU die FB store maar eens heel goed in de gaten moeten gaan houden of die zich wel aan de AVG gaat en blijft houden. Denk namelijk dat FB er alles aan zal doen om die privacy regels te omzeilen.

  7. Meta… Facebook… 🥱🤢🤮

  8. Apps downloaden door op een advertentie te klikken? Zeker op fb zijn dat allemaal oplichters… Zullen toch eerst serieus moeten opkuisen.

  9. En hoe ga ik dan voor die software betalen? Via facebook? No way dat die mijn betaalrekening mag weten. Gezien de advertenties die er via facebook binnenkomen is de kans dat ik iets via facebook aan zou willen schaffen nul.

  10. En dit is exact de reden waarom ik tegen deze wet ben. Apple en Google zijn nog redelijk (tot goed) privacyvriendelijk. Bij Meta weten ze niet eens wat dat woord betekent. Het nadeel is straks wel, wil je Instagram, Facebook of Whatsapp gebruiken wordt je verplicht om de ‘Meta App Store’ te downloaden en al je data aan Meta te gegeven. Waar dat nu nog met een Apple buffer gaat.

  11. Dat is simpel …… gewoon niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.