Reacties voor: Man komt VS binnen met paspoort-scan op iPad

Een Canadees is de VS binnengekomen met alleen een gescande versie van zijn paspoort op de iPad. Hij bleek zijn paspoort thuis te zijn vergeten.
Lees het complete artikel → Man komt VS binnen met paspoort-scan op iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Sorry hoor maar wat een e.kel. Waarschijnlijk hebben de douanebeambten hem willen matsen door hem door te laten hiermee. En dan vervolgens de publiciteit hiermee opzoeken.
    En dan vervolgens de volgende keer gaan klagen dat de douanebeambten zo streng zijn en je niet eens een keer kunnen matsen als JIJ een fout maakt.

  2. Ik ben vorige maand in Wenen de bevestiging van terugvlucht kwijt geraakt. Maatschappij stuurde nieuwe. Die kon ik niet printen en daarom heb ik de mail in mijn iPad laten zien. Dat werd geaccepteerd en ik kreeg een boardingcard. Tot mijn verrrassing zag ik dat veel meer mensen dat zo deden.

  3. Ik vlieg regelmatig en ik krijg bijna altijd mijn tickets als QR code…. mijn paspoort heb ik ingescand in Dropbox staan (net als rijbewijs en bankpas), just in case… maar denk dat je er op Schiphol niet mee weg komt…

  4. Ik ben wel eens met een i-ticket op mn iPhone een concert binnengekomen. Zolang ze de bar-code maar kunnen scannen is het goed.

  5. Ik kan nergens vinden op het paspoort dat deze man van de NSB is of heeft ie dat ook doorgestreept

  6. ryanair was niet zo soepel. Ik had online ingecheckt op mijn ipad, maar kon de boarding pass niet printen. Ze accepteerden toch echt niet een pdf op een ipad. Een nieuwe printen was 60 euro… Gelukkig was er een kantoortje op het vliegveld waar ze die pdf wel wilden printen….

  7. Origineel geplaatst door timbo
    Ik kan nergens vinden op het paspoort dat deze man van de NSB is of heeft ie dat ook doorgestreept

    domoor

  8. Origineel geplaatst door Bol
    Ik ben wel eens met een i-ticket op mn iPhone een concert binnengekomen. Zolang ze de bar-code maar kunnen scannen is het goed.

    Ik download altijd de pdf van m’n pathe tickets naar m’n telefoon. Kun je vanaf je telefoon de barcode scannen, ideaal!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.